Vand 1 bucata "dinamometru" electronic Gtech Pro RR, cumparat de pe site-ul producatorului.
Detalii aici :
http://gtechpro.com/rr.html
Este in stare excelenta, l-am folosit doar de 4-5 ori din cauza ca nu am gasit o pista adecvata, in care sa-l pun in valoare...Incercarile le-am efectuat linga Aeroport dar e destul de dificil avand in vedere gropile din betonul de acolo...(asta pt cei din Craiova)
Aparatul dispune de 3 senzori de acceleratie si poate masura diverse valori : putere & cuplu motor ( atentie : la roata !), distanta franare, acceleratie, G-uri, viteza etc.
Face parte din categoria aparatelor mai sofisticate, fiind necesara efectuarea operatiei de calibrare pt fiecare tip de vehicul (ce nu a mai fost "masurat"), pt o precizie ridicata a masuratorilor.
Datele sint stocate atat in memoria interna a aparatului, putind fi vizulizate pe ecran, dar pot fi si descarcate in PC si vizualizate cu ajutorul softului furnizat.
In pozele 1-6 puteti "vedea" un BMW E46 318d (118 CP) vs VW PASSAT 1.9TDi (cipuit). Pe tr.1 au fost la egalitate, pe 2,3,4 PASSATUL s-a dus rau in fata...
Pret: 600 RON
Telefon : 0745007669