Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - PIESE, ACCESORII, CONSUMABILE, etc > Tuning Exterior

Closed Thread

Thread Tools
Old 25-01-08, 19:08   #16
gabib77

Stage 5

gabib77's Avatar

Default Re: Cine poate sa-mi faca o bara tuning?

daca ti-o face cum mi-a facut-o mie... stai linistit si caut pe cineva cu experienta, nu amatori penibili...
gabib77 is offline  
Old 25-01-08, 21:56   #17
razvanny

Stage 2

razvanny's Avatar

am gasit frate acum cateva ore un baietas smecher rau omul, lucreaza cu fibra si carbon, si mi-am comandat 2 bari de m3 e46 si imi ia 300 de euro pa amndoua plus montaj,ca sa nu fie probleme de lufturi strambe sau distantate prea mult.face dupa catalog de la rieger.e tare rau
razvanny is offline  
Old 26-01-08, 13:55   #18
gabib77

Stage 5

gabib77's Avatar

Quote:
Originally Posted by razvanny View Post
am gasit frate acum cateva ore un baietas smecher rau omul, lucreaza cu fibra si carbon, si mi-am comandat 2 bari de m3 e46 si imi ia 300 de euro pa amndoua plus montaj,ca sa nu fie probleme de lufturi strambe sau distantate prea mult.face dupa catalog de la rieger.e tare rau
foarte bine... pacatca pe mine nu ma mai intereseaza... mi-am luat bara de plastic de Bertone si am incheiat afacerea... oricum zilele astea vand masina, dar e binede stiut, daca am de gand lacea noua sa-mi fac vreo bara... din ce oras e tipul?

Nu vrea sa te dezamagesc, dar incearca safii precaut... de laudat se lauda multi, dar de lucru sunt si mai multi incepatori... te rogsama tii si pe mine la curent cu ceea ce-ti va face...
gabib77 is offline  
Old 26-01-08, 14:01   #19
razvanny

Stage 2

razvanny's Avatar

este din buc.am vazut lucrari facute de el si sunt foarte foarte reusite.pe bune.deci nu este incepator.este aparut si prin reviste omu' .o sa iti arat poze dupa ce inchei lucrarea.
razvanny is offline  
Old 26-01-08, 14:05   #20
gabib77

Stage 5

gabib77's Avatar

merci de raspuns... astept si poze
gabib77 is offline  
Closed Thread

- Copyright 2026 4Tuning -