Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - PIESE, ACCESORII, CONSUMABILE, etc > Navigatii, GPS, Detectoare, CarKit

Reply
 
Thread Tools
Old 13-11-08, 00:17   #1
gps-track

Stage 1
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 12
Default Sisteme de localizare prin GPS / GPRS

3 sisteme de localizare prin GPS:

I. Localizare, rutare, analiza trasee, parametrii motor, pe server ORACLE.

Intellitrac X1: Tracking pe server la 1 minut, back-up (history) server 7 zile, back-up FTP 90 zile, comunicatie Vodafone inclusa 1 an. In cazul in care se doreste canal propriu pe server se mai plateste 60 euro + TVA / an.

Preturi intre 250-270 euro (cu TVA) in functie de numarul de masini.

II. Localizare, rutare, analiza trasee, parametrii motor, pe server ORACLE. Posibilitate integrare localizare directa pe telefonul mobil cu ajutorul hartii Garmin (nu necesita conexiune la server).



Intellitrac X1Plus, tracking pe server la 30 sec., back-up (history) server 60 zile, back-up FTP 90 zile, comunicatie Vodafone inclusa 1 an.In cazul in care se doreste canal propriu pe server se mai plateste 66 euro + TVA / an.

Se poate opta pentru localizare pe server si pe telefon mobil sau doar pe telefon mobil.

Preturi intre 270-290 euro (cu TVA) in functie de numarul de masini.

III. Unic in Romania:

SPT 100 este un device unic pe piata din Romania. Are la baza aceeasi tehnologie GPS-GPRS ca un Intellitrac X1, in plus poate fi folosit ca telefon mobil, sistem ascultare voce si bineinteles localizare.

Facilitati: 3 numere de telefon presetate, functie apelare numar, functie S.O.S, localizarea directa pe telefonul mobil cu harta GARMIN !!!!

Pret / bucata: 270 euro (cu TVA)
================================================== =======

Intellitrac X1Plus si SPT100 sunt singurele echipamente din Romania la ora actuala care pot fi folosite ca sisteme de localizare direct pe telefonul mobil cu harta Garmin instalata !!!

Intellitrac X1Plus are in plus urmatoarele facilitati fata de oricare alt GPS de pe piata:

- poate fi integrat cu alarma masinii astfel daca suna sirena masinii, acesta va trimte un SMS continand datele (longitutide latitudine stare masina) direct pe telefonul proprietarului, acesta avand posibilitatea de a deschide automat harta Garmin instalata pe telefon si a vedea pozitia valida a masinii.

- NU mai este nevoie de introducere coordonate (longitudine latitudine) manuala pe alte harti ! Acest lucru se face automat in telefon !

- printr-un simplu sms codificat se poate programa echipamentul GPS sa actioneze una din cele 4 iesiri (output). Aceste sunt toate tensiuni negative (-). Se pot programa la intervale de 1-65536 secunde.

- anuntare automata proprietar in cazul furtului si a scoaterii bateriei de pe masina prin SMS direct pe telefonul proprietarului. Necesita baterie interna de back-up !!!

- posibilitate anuntare proprietar in cazul furtului autovehiculului prin SMS direct pe telefonul proprietarului. GPS-ul foloseste metoda "towed" prin care sunt presetate: viteza minima, maxima, durata si pozitie ACC OFF ! Astfel, atunci cand masina este armata (implicit ACC OFF) si se indeplinesc conditiile presetate, proprietarul primeste un SMS prin care este notificat ca masina a fost miscata de la ultima pozitie (ACC ON) si bineinteles coordonatele direct pe harta Garmin.

Contact: 0724.536.425 / 0766.765.741 / http://www.gps-track.ro office@gps-track.ro
Attached Images
   

Last edited by gps-track; 13-11-08 at 00:21. Reason: just edit
gps-track is offline   Reply With Quote
Old 05-12-08, 14:38   #2
gps-track

Stage 1
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 12
Default Re: Sisteme de localizare prin GPS / GPRS

UP !!!!!!!!!!!!
gps-track is offline   Reply With Quote
Old 26-02-09, 22:15   #3
gps-track

Stage 1
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 12
Default Re: Sisteme de localizare prin GPS / GPRS

UP !!!!!!!!!!!!
gps-track is offline   Reply With Quote
Reply


- Copyright 2024 4Tuning -