Vand MyGuide SilverGuide 5000,folosit,in stare foarte buna. Are inca tipla pe ecran.
Singura problema este ca pe spate se vad urme de la suportul de parbriz.Majoritatea patesc asa.
Model procesor: Samsung, Frecventa procesor: 300 MHz, Tip display: 3.5 transflective QVGA TFT, Rezolutie: 240 x 320, Tip memorie: SD / MMC, Capacitate memorie: 64 MB, Audio: Speaker, Video: 65K culori, 16-bit, touch-sensitive screen, Porturi: USB, Altele: GPS SiRFstar III / Antena TMC 512 MB Flash ROM, Sistem de operare: Microsoft Windows CE 4.2, Slot SD: se pot vedea poze sau asculta melodii.Are si cateva jocuri.
Contine harta europei la nivel de strada si numar.
Am la el: cutie,toate carticelele cu tot cu instructiuni de utilizare,suport parbriz,suport pt bicicleta,incarcator masina,incarcator casa,niste casti, stylus,cd cu drivere pt conectare la pc (pt o eventuala updatare de harta),husa de piele. Si or mai fi dar imi scapa.O sa ma uit in cutie.
Dimensiuni (mm): 107.5 x 70 x 20 Greutate (g): 190
O sa fac diseara poze reale si le urc.
Il vand pt ca vreau sa imi iau dvd cu tot cu navigatie. De aceea,accept schimburi numai cu dvd (preferabil 1DIN) care sa aiba si gps.Evident dau diferenta.
Pret: 800RON
[email protected]
TEl: 0724570154