Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - PIESE, ACCESORII, CONSUMABILE, etc > Navigatii, GPS, Detectoare, CarKit

Reply

Thread Tools
Old 12-11-11, 10:20   #1
dori_x

Stage 2

Default Vand detector radar cu GPS, foarte performant

Este vorba despre un Bytrex LRD-1045. Are si modul GPS. Este in cutie, nefolosit. Nu l-am desfacut decat sa-l probez. Aveam si altul Cobra si pot sa spun ca acesta m-a avertizat cu aproximativ 1 km inaintea Cobrei (radar de tip nou). Poate va intrebati la ce foloseste GPS-ul? Si eu m-am intrebat. Din ce am vazut eu pana acum si din ce am citit, principalele caracteristici sunt:
- arata longitudinea si latitudinea,
- arata viteza cu care circulati,
- se poate seta o anumita viteza, iar in momentul in care se depaseste viteza, te anunta,
- se pot memora locurile unde intalniti camere video pentru detectarea vitezei si data viitoare va va anunta din timp
- cand masina nu se deplaseaza, detectorul arata ora.
O alta caracteristica ar fi ca se pot anula anumite benzi, pentru a nu mai fi atentionat. Detecteaza VG2, are lentila pentru detectie la 360 grade, ..........
Cateva detalii, aici:
http://www.radar-auto.ro/?p=productsMore&iProduct=533

Sunt din Tg-Jiu.

Pretul minim in magazine, este de 400 lei. Eu nu am garantie, deci pretul meu este de 150 lei. Nu este negociabil.
Astept oferte aici si mai putin la telefon, deoarece nu pot raspunde tot timpul.
dori_x is offline   Reply With Quote
Old 13-11-11, 13:23   #2
dori_x

Stage 2

Default Re: Vand detector radar cu GPS, foarte performant

Quote:
Originally Posted by dori_x View Post
Este vorba despre un Bytrex LRD-1045. Are si modul GPS. Este in cutie, nefolosit. Nu l-am desfacut decat sa-l probez. Aveam si altul Cobra si pot sa spun ca acesta m-a avertizat cu aproximativ 1 km inaintea Cobrei (radar de tip nou). Poate va intrebati la ce foloseste GPS-ul? Si eu m-am intrebat. Din ce am vazut eu pana acum si din ce am citit, principalele caracteristici sunt:
- arata longitudinea si latitudinea,
- arata viteza cu care circulati,
- se poate seta o anumita viteza, iar in momentul in care se depaseste viteza, te anunta,
- se pot memora locurile unde intalniti camere video pentru detectarea vitezei si data viitoare va va anunta din timp
- cand masina nu se deplaseaza, detectorul arata ora.
O alta caracteristica ar fi ca se pot anula anumite benzi, pentru a nu mai fi atentionat. Detecteaza VG2, are lentila pentru detectie la 360 grade, ..........
Cateva detalii, aici:
http://www.radar-auto.ro/?p=productsMore&iProduct=533

Sunt din Tg-Jiu.

Pretul minim in magazine, este de 400 lei. Eu nu am garantie, deci pretul meu este de 150 lei. Nu este negociabil.
Astept oferte aici si mai putin la telefon, deoarece nu pot raspunde tot timpul.
Vandut, multumesc!
dori_x is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -