Vand o bucata carkit bluetooth nokia CK-7W. Este nou, in cutie sigilat.
Am luat 2 bucati. Una am montat-o dar la cealalta masina m-am hotarat sa schimb toata unitatea audio cu una dvd+bluetooth.
Pretul este de 400 RON.
Informatii de pe nokia.ro :
Carkit-ul avansat bluetooth Nokia CK-7W ofera posibilitatea comunicatiilor de tip maini libere (handsfree) prin telefonul mobil in autoturismul dumneavoastra. Un plus de confort, un plus de siguranta si odata cu aceastea un "Adio" spus amenzilor de circulatie pentru vorbit la telefonul mobil in timp ce conduceti.
Carkit-ul CK-7W se conecteaza fara fir la telefonul dumneavoastra compatibil Bluetooth. In cazul in care sunteti posesorul unui telefon Nokia fara Bluetooth, dar compatibil Pop-Port, producatorul s-a gandit la dumneavoastra si a inclus un cablu Pop-Port in pachet, cablu ce garanteaza conectarea telefonului dumneavoastra la carkit.
Carkit-ul este compatibil cu majoritatea telefoanelor mobile cu standard Bluetooth, indiferent de producator si de asemenea cu telefoanele Nokia cu interfata Pop-port.
* comunicare tip maini libere
* gestionare apeluri si ajustare volum prin intermediul Butonului Multifunctional de control la distanta
* Radio mute
* Detectie contact
* Difuzor extern si Line-Out
* Incarcare telefon mobil (necesita holder telefon, disponibil optional)
* Apelare vocala (necesita telefon compatibil)
http://www.nokia.ro/ck-7w