Asa, am revenit cu impresii dupa ce am primit lucrarile de la Adi aka MIRAMAX. PROFESIONIST, intr-un cuvant! Mai am de lucrat la el sa-l conving cu anumite detalii, insa la urmatoarele 2 comenzi sper sa-l conving. Cateva vorbe despre fiecare lucrusor pe care mi le-a lucrat:
Volanul - atunci cand l-am trimis era aproape nou, imbracat in piele, insa nu asa cum imi doream, drept pentru care a fost imbracat cu alta piele, peste cea originala, pentru a fii mai gros si pentru a avea o priza mai buna a palmei pe el (am aproape 1.90 cm), lucrarea lui Adi este EXEMPLARA, doar ca mai am de lucrat la el in al convinge cu un detaliu, per total sunt 100% multumit, atunci cand privesc volanul am un singur cuvant in minte, FRUMOS.
Husa levier schimbator si frana de mana - aici i-am trimis husele vechi originale pentru a putea croii unele noi exacte cu cele vechi. Sincer la husa de frana, din fabrica avea o capsa, si-mi puneam intrebarea daca imi va pune capsa si daca imi va cere bani si pentru lucrul asta. A pus si capsa dar NU a cerut bani pentru asa ceva
si se vede sau mai bine spus se integreaza in lucrare cu gust, husa de la schimbatorul de viteze deasemenea reusita.
Recomand!