Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - PIESE, ACCESORII, CONSUMABILE, etc > Tuning Interior

Tuning Interior Volane, Scaune, Schimbatoare, Pedale, Ceasuri

Reply

Thread Tools
Old 02-06-10, 22:27   #1
raduti

Stage 2

Default caut firma pt tapitat int CLUJ

caut o firma care sa imbrace interiorul masinii in piele alb si roz , opel tigra ! volan ,bord ,2 panouri, scaune , stalpi ... etc . astept reply sau pm , neaparat sa fie din cluj! vreau o oferta cu pret pe element !
raduti is offline   Reply With Quote
Old 26-06-10, 17:57   #2
ssergiu

Stage 2

Default Re: caut firma pt tapitat int CLUJ

interesat si eu ... ai gasit?
ssergiu is offline   Reply With Quote
Old 27-06-10, 19:37   #3
raduti

Stage 2

din pacate nu ... inca mai caut
raduti is offline   Reply With Quote
Old 30-06-10, 12:57   #4
gabriel1982

Stage 5

gabriel1982's Avatar

Arrow Re: caut firma pt tapitat int CLUJ

Quote:
Originally Posted by raduti View Post
caut o firma care sa imbrace interiorul masinii in piele alb si roz , opel tigra ! volan ,bord ,2 panouri, scaune , stalpi ... etc . astept reply sau pm , neaparat sa fie din cluj! vreau o oferta cu pret pe element !
salut! mii de scuze ca imi permit sa intervin..noi santem firma de tapiterie interioare auto dar avem sediul in bucuresti. daca nu gasesti o firma care sa te serveasca noi te putem ajuta legat de reconditionarea interorului la opel si prin intermediul curierului, firma noastra colaboreaza cu toate orasele din tara si efectuam reparatii si personalizari interioare auto prin curierat.ptr mai multe detalii si informatii tel:0735.529.812 sau id-ul de messenger : autopiele sau http://tapiterieauto.webs.com/
Old 04-07-10, 10:47   #5
miri

Stage 5

miri's Avatar

Member of:
[VW]

stiu eu pe 2 baieti care tapiteaza chiar frumos au firma au totot,daca crezi ca te intereseaza dami un reply,imbraca in piele interior volane tot ce vrei

- Copyright 2026 4Tuning -