caut o firma care sa imbrace interiorul masinii in piele alb si roz , opel tigra ! volan ,bord ,2 panouri, scaune , stalpi ... etc . astept reply sau pm , neaparat sa fie din cluj! vreau o oferta cu pret pe element !
caut o firma care sa imbrace interiorul masinii in piele alb si roz , opel tigra ! volan ,bord ,2 panouri, scaune , stalpi ... etc . astept reply sau pm , neaparat sa fie din cluj! vreau o oferta cu pret pe element !
salut! mii de scuze ca imi permit sa intervin..noi santem firma de tapiterie interioare auto dar avem sediul in bucuresti. daca nu gasesti o firma care sa te serveasca noi te putem ajuta legat de reconditionarea interorului la opel si prin intermediul curierului, firma noastra colaboreaza cu toate orasele din tara si efectuam reparatii si personalizari interioare auto prin curierat.ptr mai multe detalii si informatii tel:0735.529.812 sau id-ul de messenger : autopiele sau http://tapiterieauto.webs.com/
stiu eu pe 2 baieti care tapiteaza chiar frumos au firma au totot,daca crezi ca te intereseaza dami un reply,imbraca in piele interior volane tot ce vrei