Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - PIESE, ACCESORII, CONSUMABILE, etc > Tuning Interior

Tuning Interior Volane, Scaune, Schimbatoare, Pedale, Ceasuri

Reply

Thread Tools
Old 05-02-10, 18:14   #1
Angel 5

Stage 5

Angel 5's Avatar

Member of:
[Old School Cars]
[Echipa de sprijin]
Default [CAUT]Tapiter "curajos"

Bun, m-am tot gandit cum sa fac, ce sa fac, de unde sa iau materiale, cine sa mi le puna si tot asa. Am ajuns la concluzia ca pierd foarte mult timp avand in vedere ca iar se anunta ninsori de sambata pana marti dimineata.

Asa ca, caut un tapiter curajos care se "baga" sa imi imbrace "ceva" la al meu Trabant pe care il gasiti mai jos in semnatura.

Ce este acel "ceva"?

1) Tot plafonul + stalpi
2) Policioara spate din fibra de sticla cu loc pentru doua difuzoare
3) Aripi interioare din fibra de sticla
4) Lada de la subwoofer

Toate aceste puncte au deja un material textil care trebuie dat jos, nu e nicio problema ajut si eu in a-l da jos.

Ce material vreau?

NU piele naturala! Costa foarte mult si nu ii vad rostul in ceea ce vreau eu sa fac. Deci orice de la piele ecologica la vinilin (sper ca nu e acelasi lucru ).

Timp de executie?
Cat mai repede (si bine!) posibil! Masina poate ramane imobilizata la un eventual atelier deoarece nu prea circul cu ea din motive de anvelope de vara cu talon mic.

Bani disponibili?
Nu am o suma fixa in minte, dar nici cont in banca "fara fund". Pret de bun simt pentru calitate de vinilin si manopera efectuata decent.

Astept oferte si ramane sa discutam despre cat costa si unde trebuie dusa masina pe vremea asta ce se anunta urata!

Driving the Trabant like it's supposed to be driven!
Angel 5 is offline   Reply With Quote
Old 05-02-10, 20:26   #2
gabriel1982

Stage 5

gabriel1982's Avatar

Arrow Re: [CAUT]Tapiter "curajos"

Quote:
Originally Posted by Angel 5 View Post
Bun, m-am tot gandit cum sa fac, ce sa fac, de unde sa iau materiale, cine sa mi le puna si tot asa. Am ajuns la concluzia ca pierd foarte mult timp avand in vedere ca iar se anunta ninsori de sambata pana marti dimineata.

Asa ca, caut un tapiter curajos care se "baga" sa imi imbrace "ceva" la al meu Trabant pe care il gasiti mai jos in semnatura.

Ce este acel "ceva"?

1) Tot plafonul + stalpi
2) Policioara spate din fibra de sticla cu loc pentru doua difuzoare
3) Aripi interioare din fibra de sticla
4) Lada de la subwoofer

Toate aceste puncte au deja un material textil care trebuie dat jos, nu e nicio problema ajut si eu in a-l da jos.

Ce material vreau?

NU piele naturala! Costa foarte mult si nu ii vad rostul in ceea ce vreau eu sa fac. Deci orice de la piele ecologica la vinilin (sper ca nu e acelasi lucru ).

Timp de executie?
Cat mai repede (si bine!) posibil! Masina poate ramane imobilizata la un eventual atelier deoarece nu prea circul cu ea din motive de anvelope de vara cu talon mic.

Bani disponibili?
Nu am o suma fixa in minte, dar nici cont in banca "fara fund". Pret de bun simt pentru calitate de vinilin si manopera efectuata decent.

Astept oferte si ramane sa discutam despre cat costa si unde trebuie dusa masina pe vremea asta ce se anunta urata!
salut!!! eu personal sant fan trabant dar si am un atelier de tapiterie auto si mi-ar face o deosebita placere sa te ajut sa il faci !!!am materiale de calitate si la preturi f bune in special imitatii de piele naturala plus o gama larga de culori si modele,ai posibilitatea de a personaliza si reconditiona tot interiorul.iti garantez calitate excelenta,timp de executie rapid si iti spun sincer ca de la noi nu a plecat nimeni nemultumit!noi lucram orice tip de masini si nu punem pret pe marca sau modelul masinii DAR din cauza ca sant un fan TRABANT as dori sa insist sa imi dai voie sa il facem noi!!Restaurari si personalizari interioare,reconditionari si reparatii volane piele,reparatii air-bag-uri,personalizari cu broderie sau garvura lasser,piele nappa sau alcantara,piele perforata,sisteme de incalzire ptr scaune si banchete,montaje sisteme audio-video in tapiterie,modificari interioare auto cu fibra de sticla,etc.ptr mai multe detalii si informatii va asteptam la id-ul de messenger autopiele sau la nr de tel: 0735.529.812 sau http://tapiterieauto.webs.com/
gabriel1982 is offline   Reply With Quote
Old 05-02-10, 20:44   #3
Angel 5

Stage 5

Angel 5's Avatar

Member of:
[Old School Cars]
[Echipa de sprijin]
Default Re: [CAUT]Tapiter "curajos"

Atunci sa zicem ca suna tentant oferta. Te sun maine pe la pranz ca sa stabilim ce si cum!
Old 05-02-10, 21:40   #4
gabriel1982

Stage 5

gabriel1982's Avatar

Smile Re: [CAUT]Tapiter "curajos"

Quote:
Atunci sa zicem ca suna tentant oferta. Te sun maine pe la pranz ca sa stabilim ce si cum!
oricand!! noi santem zilnic la atelier,multumesc ptr ocazia de a lucra la o masina care e din ce in ce mai rara si mai ales la ceva la care e o placere deosebita!!
Old 05-02-10, 21:50   #5
Angel 5

Stage 5

Angel 5's Avatar

Member of:
[Old School Cars]
[Echipa de sprijin]

Ah, sunteti si maine?
Da-mi un PM cu o adresa ceva, sau chiar maine la telefon ca sa trec pe la voi (cred ca fara masina) ca sa discutam si sa vad si eu paleta.

E OK asa?
Old 06-02-10, 05:50   #6
gabriel1982

Stage 5

gabriel1982's Avatar

Quote:
Ah, sunteti si maine?
Da-mi un PM cu o adresa ceva, sau chiar maine la telefon ca sa trec pe la voi (cred ca fara masina) ca sa discutam si sa vad si eu paleta.

E OK asa?
tel: 0735.529.812 Gaby iar atelierul este situat in zona mihai eminescu - petrom ca punct de reper, cand ajungi la petromul de pe mihai eminescu astept tel sa iti explic cum ajungi la noi (si in maxim 2min esti la noi la atelier).
Old 06-02-10, 12:05   #7
Angel 5

Stage 5

Angel 5's Avatar

Member of:
[Old School Cars]
[Echipa de sprijin]

Am fost azi la atelier la gabriel1982 sa vad si eu ce si cum.

Mi-au facut o oferta! Eu o sa pastrez legatura cu ei in eventualitatea in care o sa imi faca masina.

Acum, astept si alte oferta ca sa am ce compara! So, bump!
Old 30-07-10, 13:32   #8
criska

Stage 1

Salut, stiu eu un meserias in tapiterii auto, Uite numarul de tel 0724805855
Scuze nu mai stiu cum il cheama
Lucreaza ieftin
criska is offline   Reply With Quote
Old 18-08-10, 13:20   #9
criska

Stage 1