Bun, m-am tot gandit cum sa fac, ce sa fac, de unde sa iau materiale, cine sa mi le puna si tot asa. Am ajuns la concluzia ca pierd foarte mult timp avand in vedere ca iar se anunta ninsori de sambata pana marti dimineata.
Asa ca, caut un tapiter curajos care se "baga" sa imi imbrace "ceva" la al meu Trabant pe care il gasiti mai jos in semnatura.
Ce este acel "ceva"?
1) Tot plafonul + stalpi
2) Policioara spate din fibra de sticla cu loc pentru doua difuzoare
3) Aripi interioare din fibra de sticla
4) Lada de la subwoofer
Toate aceste puncte au deja un material textil care trebuie dat jos, nu e nicio problema ajut si eu in a-l da jos.
Ce material vreau?
NU piele naturala! Costa foarte mult si nu ii vad rostul in ceea ce vreau eu sa fac. Deci orice de la piele ecologica la vinilin (sper ca nu e acelasi lucru

).
Timp de executie?
Cat mai repede (si bine!) posibil! Masina poate ramane imobilizata la un eventual atelier deoarece nu prea circul cu ea din motive de anvelope de vara cu talon mic.
Bani disponibili?
Nu am o suma fixa in minte, dar nici cont in banca "fara fund". Pret de bun simt pentru calitate de vinilin si manopera efectuata decent.
Astept oferte si ramane sa discutam despre cat costa si unde trebuie dusa masina pe vremea asta ce se anunta urata!