Re: Vand pistoane+biele Audi S2 2.2 turbo
Spun ca sunt ideale prin prisma costului . 900 ron (+cost adaptare) < costul unor pistoane + biele after market plug and play pt aplicatii turbo pe kr/pl.
Ulterior alegerii solutiei privind internele (fie se alege ce vand eu , fie ca se aleg solutii after market), costurile pt a face motorul sa functioneze sunt aceleasi.
Ca sa pui internele de audi pe kr/pl nu este chiar asa greu, cu minima pricepere se pot pune fara eforturi (munca si bani) mari.
Pistoanele de audi vs pistoanele de kr au fanta pt ungerile de ulei pe parte opusa, din aceasta cauze pistoanele de audi sunt la limita daca chiar nu ating ungerile , dar cu siguranta , in utilizare, vor atinge in ungerile de pe bloc (uite 3 poze, in prima si a doua poza, de la stanga la dreapta pistonul de kr si cel de audi unde se observa ce spuneam mai sus despre fanta si ungeri; in a 3 poza doar pistonul de audi in care se vede fanta pe partea cealalata a ungerii
Eu ma gandesc la 4 solutii ca sa nu atinga pistonul in ungere :
1. duci ungerile din blocul de kr mai spre partea inferioara a blocului si asta o faci desuruband ungerile si punand niste distantiere (eu pt asta am optat).
2. iti faci la strung alte ungeri
3. elimini ungerile si iti asumi eventuale probleme in functionarea motorului
4. si cea mai extrema , prelucrezi fusta pistonului, riscand deja dezechilibrarea pistonului
pt vibrochen, daca vrei sa fii 100% sigur, poti veni si lua cotele
Deci, pot spune ca, sa pui internele de audi pe bloc de kr/pl nu este costisitor si nici extrem.
Costisitor poate fi sa termini motorul in functie de targetul pe care vrei sa-l atingi, ce turbina alegi, ce injectoare alegi, daca vrei sa modifici si chiuloasa , ce electronica alegi sa folosesti, ce soft alegi si pe cine alegi sa ti-l faca, samd dar deja este un alt aspect pe care-l ai in vedere cand te apuci de asa ceva, sau daca nu-l ai in vedere , pe parcurs cu siguranta iti vei da seama de el.
Cine vrea sa le cumpere pt kr/pl stie ce trebuie facut, nu cred ca cineva care nu cunoaste despre ce este vorba se va inhama la aceasta conversie.
Pretul este fix. Numai bine.
|