Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - PIESE, ACCESORII, CONSUMABILE, etc > Turbine & Blow Off

Reply

Thread Tools
Old 04-01-07, 13:03   #1
UniculSGM
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

UniculSGM's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
Default Cumpar turbina garret T03

De preferabil sa fie cea de la R21 turbo. Daca aveti, faceti un pret CORECT, pt o turbina veche de 20 de ani.
UniculSGM is offline   Reply With Quote
Old 04-01-07, 23:45   #2
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]
Default Re: Cumpar turbina garret T03

Sa inteleg ca lumea tine la pret sau nu se mai gaseste un T3 ? Haideti domnilor .... va veti putea mandri ca o parte din SGM va fi de la voi ! Keep the legend alive !

RENAULT Clio RS 197

SMART ROADSTER

AUDI A3 SPORTBACK
Lucian is offline   Reply With Quote
Old 05-01-07, 03:21   #3
scorpio GL

Stage 5

scorpio GL's Avatar

cam greu de gasit, si eu caut...
scorpio GL is offline   Reply With Quote
Old 31-01-07, 01:27   #4
lascarica
Super Moderator

Stage 5

lascarica's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]

O turbina eu stiam ca nu se pretuieste dupa varsta ci dupa stare/uzura...nu cred ca vei gasi foarte curand una in firea ei,nereconditionata sub 200euro (mie mi-a spus unul din voi ca-i exagerat de mare pretul de 250euro pe un t3 in stare f.buna)
Succes in cautari,insa...dar daca ai nevoie ,plateste...sau poate crezi ca merita sa astepti 6luni sa apara o ocazie pentru economie de 100euro ..?!
PS- oricum sunt fascinat de sumele la care autoevalueaza tuningul aplicat masinilor,unii dintre noi cu ocazia diverselor evenimente mediatizate(pe hartie sau pe unda)...no offence":>
Gold_Fm - purest form of entertainment music; Romānia Muzical - only music.
lascarica is offline   Reply With Quote
Old 31-01-07, 09:02   #5
scorpio GL

Stage 5

scorpio GL's Avatar

eu unul am gasit impecabila la 5 milioane.a trebuit sa fac niste drumuri la tg jiu, dar am turbina .Bafta la cautare.
scorpio GL is offline   Reply With Quote
Old 31-01-07, 09:11   #6
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]

Quote:
Originally Posted by lascarica View Post
O turbina eu stiam ca nu se pretuieste dupa varsta ci dupa stare/uzura...nu cred ca vei gasi foarte curand una in firea ei,nereconditionata sub 200euro (mie mi-a spus unul din voi ca-i exagerat de mare pretul de 250euro pe un t3 in stare f.buna)
Succes in cautari,insa...dar daca ai nevoie ,plateste...sau poate crezi ca merita sa astepti 6luni sa apara o ocazie pentru economie de 100euro ..?!
PS- oricum sunt fascinat de sumele la care autoevalueaza tuningul aplicat masinilor,unii dintre noi cu ocazia diverselor evenimente mediatizate(pe hartie sau pe unda)...no offence":>
Cred ca atunci cand vorbim de varsta unei turbine unii se referea la roll bearing sau ... racire cu apa ......
Old 31-01-07, 17:14   #7
lascarica
Super Moderator

Stage 5

lascarica's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by Lucian View Post
Cred ca atunci cand vorbim de varsta unei turbine unii se referea la roll bearing sau ... racire cu apa ......
Hmm...nea Luci...Ball bearing(de obicei seria GT in cazul garrett) se fac de mult ,in paralel cu cele pe lagar in pelicula de ulei exclusiv iar T3-ul pe care-l am eu este racit cu apa...nu stiu de unde ai tras concluzia ca n-ar fi
Numai bine,
lascarica is offline   Reply With Quote
Old 31-01-07, 18:40   #8
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]

Da ... m-am grabit ... dar nu am spus nimic de turbina ta . Si din cate stiu oricum ... Roller bearing = Ball bearing

Last edited by Lucian; 31-01-07 at 18:42.
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -