Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - PIESE, ACCESORII, CONSUMABILE, etc > Tobe, Esapamente, Tevi, Intercoolere

Reply

Thread Tools
Old 12-03-13, 00:42   #1
fuscobal

Stage 5

Default Vand Forge twintercooler pentru 2 TFSI

Vand intercooler Forge twintercooler pentru masinile echipate cu 2 TFSI. Intercoolerul a fost comandat pe cod de GTI dar ar trebui sa mearga fara probleme si pe alte modele echipate cu acelasi motor. Se poate folosi impreuna cu intercoolerul stock de GTI sau cu cel de S3 iar eu am furtunele pentru ambele situatii. In poze apar cele pe care le-am avut eu pe masina si merg cu intercoolerul de S3. Mai am si un set nou nout de furtune ce merg pe intercoolerul de GTI (astea sunt rosii). Pretul de nou al intercoolerului a fost in jur de 900E si a stat pe masina cam 3 ani si aproximativ 60.000km. DUpa cum se vede din poze arata impecabil, nu a suferit nici o lovitura si celulele arata bine pe ambele parti. Pretul de vanzare este de 400E. Daca cineva doreste sa-l monteze impreuna cu intercoolerul de S3, pot da in acest pret ambele seturi de furtune Forge cu conditia sa iau eu furtunele OEM de S3 care nu-i vor mai fi necesare cumparatorului insa imi trebuiesc mie pentru a vinde si intercoolerul de S3 la care nu mai gasesc furtunele OEM ! In ce priveste temperaturile, la o temperatura ambientala de 25 grade aveam asa :

- Intercooler stock > 70-90 grade pe admisie

- Intercooler S3 > 50-60 grade

- Intercooler S3 + Forge twintercooler > 35 grade (acest setup este suficient pentru peste 600 CP)

Uploaded with ImageShack.us

Mk5 GTI | K04 turbo | S3 injectors | Custom 3" decat exhaust | Evoms CAI | AP Racing pro 5000 front + S3 rear brakes + Pagid RS29/Carbotech XP8 pads | THS FMIC | S3 camshafts | Autotech HPFP | Je pistons + IE rods | BSH 27mm RSB + H&R 28mm FSB| BSH pendulum engine mount | BSH PCV | Forge short shift | Bilstein PSS10 coilovers | Peloquin LSD | Sachs SRE clutch | 235/40/ZR18 R888 on Team Dynamics 18x8" | Stage 3 Revo
fuscobal is offline   Reply With Quote
Old 10-11-13, 20:20   #2
alexman05

Stage 1

alexman05's Avatar

Default Re: Vand Forge twintercooler pentru 2 TFSI

vinzi intercooleru de S3 ??? si cel forge ?
alexman05 is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -