Quote:
|
Originally Posted by \"scorpio GL\"
Pai da, dar al meu e de scorpio.Nici eu nu inteleg cum vine treaba, ca pare la fel cu ala de sierra, dar asa au dat puterile astia de la ford.Asta e si in talon(85kv) 
|
pai tu ai SOHC injectie cred care = 115CP sau DOHC cu 8V si kat ceva de genul...
dascalu are OHC carburatie care = 105CP
asta era..
akuma la Scorpio mai difera si cutia si grupul pe langa Capri vechi de 32 ani
Quote:
|
Originally Posted by \"sevi\"
Ar putea avea 140cp daca e 16V. Ala de pe sierra ta avea 99.
|
16V are 125CP sau 120 dk are Kat
Iar pe Sierra nu exista mot de 99CP, ala e de pe Consul/Granada 1/Taunus si poate Capriul vremii 2 cred sa fie
Quote:
|
Originally Posted by \"apz-ul\"
apropo la cele mentionate pe pag 1 eu am un sierra 2.0 dohc 8 valve si tin sa te anunt ca are cam 118 cp si daca nu ma crezi in talon scrie ca are 88kw asa ca fa singur calculul 
|
dk chiar faci calculul, iti da 119,68Cp>>120CP ceea ce am zis eu

si ar trebui sa ai codul N9B pe bloc si fara katalizator.
Quote:
|
Originally Posted by \"bogdan\"
masina are in talon 74 (talonul este la mine  )este motorul meu cel vechi adica de pe sierra argintie 11-FUG cu modificarile de rigoare
|
bagdane no offense dar cred k RAR a gresit putin, eu chiar nu stiu nici un motor de Sierra OHC 2.0 sa aiba 100,64CP(74kw) cum scrie la tine in talon(singurul OHC 2.0 care cred k are aceasta putere rotunjita la 101CP ar fi Capriul2/3 parca

)..trebuie sa fie 77kw dk are codul NES sau NET(carburator OHC 2.0), ceeea ce eu nu inteleg, Dascalu, initial motorul nu era pe injectie? cea care e la Cosmineloo?
in acest caz acei 74kw sunt mult mai gresiti dekat credeam initial....
cate tampenii au facut ashtia de la FORD, degeaba sunt pasionat k mai sunt si \"confuzionat\" de atatea cataloage, date, taloane..