30-12-12, 10:11
|
|
Stage 5
|
Re: TA-TECHNIX - cele mai mici preturi
Quote:
Originally Posted by nonic
Si eu sunt interesat de un pret pentru amortizoare sport pentru un Megane 2.1 sedan, am acruri sport eibach pro kit.
|
ta-technix sport fata sau spate - 50 euro / buc
|
|
|
30-12-12, 11:55
|
|
Renault Driver
Stage 5
Member of: [RENAULT]
|
Quote:
Originally Posted by elspa
inaltimea se seteaza din arcuri, nu din amortizoare, deci nu se va schimba orice amortizor ai pune, chiar si taiat.
reglabile inaltime pentru megane 2 sunt 419 euro
|
Sa inteleg ca singura solutie ca sa mai cobor putin botul, e sa iau 2 amortizoare fata reglabile? Acestea se dau la bucata?
|
|
|
30-12-12, 12:11
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Eugen_TL
Sa inteleg ca singura solutie ca sa mai cobor putin botul, e sa iau 2 amortizoare fata reglabile? Acestea se dau la bucata?
|
da, 295 euro impreuna.
|
|
|
31-12-12, 13:11
|
|
Renault Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by elspa
inaltimea se seteaza din arcuri, nu din amortizoare, deci nu se va schimba orice amortizor ai pune, chiar si taiat.
|
M-am interesat si sa stii ca si un amortizor sport iti coboara masina(daca ai deja arcuri sport). Bineinteles nu la fel de mult ca un arc sport.
Insa cum amortizorul sport are talerul mai jos si tija mai scurta, automat masina coboara putin 1-2cm.
Exemplu clar la amortizoarele pachet drumuri grele(care inalta masina) care au talerul mai sus fata de un amortizor normal(care coboara masina) cu talerul mai jos si tija diferita.
|
|
|
31-12-12, 14:14
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Eugen_TL
M-am interesat si sa stii ca si un amortizor sport iti coboara masina(daca ai deja arcuri sport). Bineinteles nu la fel de mult ca un arc sport.
Insa cum amortizorul sport are talerul mai jos si tija mai scurta, automat masina coboara putin 1-2cm.
Exemplu clar la amortizoarele pachet drumuri grele(care inalta masina) care au talerul mai sus fata de un amortizor normal(care coboara masina) cu talerul mai jos si tija diferita.
|
daca vrei poti face un experiment: masoara acum distanta distre roata si aripa spate si apoi da amortizoarele jos si lasa masina doar pe arcuri si iti garantez ca va fi aceeasi distanta.
Intr-adevar in functie de cat de lung este arcul se instaleaza si amortizoare in consecinta pentru a fi cursa tijei amortizorului complementara arcului...de exemplu pentru arcuri mai joase se pun amortizoare cu tija mai scurta pentru ca amortizorul sa nu bata in cap la o compresie maxima si pentru arcuri inaltate amortizoare cu tija mai lunga pentru a sustine arcul la destinderea maxima...este normal ca amortizoarele de pachet de drumuri grele sa fie mai lungi pentru ca si arcurile sunt mai inalte.
Pentru a fi autorizati K-Sport in ro am urma niste training-uri si seminarii pentru ca in motorsport nu e de joaca cu asa ceva si nu oricine iti poate recomanda un setup corect.
Ce ti-am spus mai sus am invatat de la ei si din experienta proprie. mi-ar fi usor sa iti vand niste amortizoare cu tija scurta, dar nu ti-ar fi de folos pentru problema ta.
Ar fi utile daca ai avea niste arcuri mai joase si amortizoarele tale stoc fac zgomot la comprimare sau daca ai avea nevoie de o suspensie mai dura.
Daca totusi alegi sa ignori ce am scris avem amortizoare cu tija scurta sport pentru Megane 2 la 50 euro / buc
Last edited by elspa; 31-12-12 at 14:32.
|
|
|
31-12-12, 16:41
|
|
Renault Driver
Stage 5
|
Nu vreau sa-ti stric topicul dar,
Am amici care au facut alt experiment la care am fost si eu prezent..
AVEAU Pachet drumuri grele si au pus arcuri sport pe amortizoarele PDG- rezultatul: a coborat masina
Cand au renuntat insa si la amortizorul PDG si au pus amortizor normal-standard masina s-a mai lasat aprox 2cm. Masina a mai coborat pt ca talerul la amortizorul normal e mai jos.
In plus am intrebat si niste mecanici, unii chiar reconditioneaza amortizoare.
ps: eu stiu ca n-ai cum sa lasi masina doar pe arcuri. arcul sta pe amortizor(cel putin la mine pe fata), deci daca scot amortizorul n-are pe ce sa mai stea masina
AM deja arcuri sport mai scurte si mai tari decat cele originale, vogtland.
|
|
|
31-12-12, 17:13
|
|
Stage 5
|
experimentul, daca citesti putin atent , iti spuneam sa il faci pentru partea din spate unde arcul este independent de amortizor.
inteleg ce vrei sa spui tu dar este o situatie speciala avand doua amortizoare unde talere sunt sudate la inaltimi diferite pe amortizor....situatie care mecanic mi se pare stupida, dar probabil este cea mai ieftina sa inalte o masina fara sa faca alte arcuri speciale...asa se facea la dacia comunista pe vremuri cand vroiai sa cari ceva, este principiul distantierului
fata de un amortizor stoc, unul sport va avea doar tija mai scurta care sa corespunda cu arcul mai scurt, va fi mai dur, dar talerul va fi sudat tot la aceeasi inaltime ca cel stoc. in conluzie nu va cobori nimic din amortizor.
oferta mea ramane valabila 50 euro / buc amortizoare cu tija mai scurta / mai dure de la tatechnix
Last edited by elspa; 31-12-12 at 17:23.
|
|
|
02-01-13, 14:54
|
|
Stage 1
|
Salut!
Pentru un Leon 1m 1.6 16v ce ai ?
|
|
|
02-01-13, 15:08
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Alexxuc
Salut!
Pentru un Leon 1m 1.6 16v ce ai ?
|
TaTechnix fixe 40/40mm - 155 euro
SS Supersport fixe - 195 euro (amortizoare bilstein OE)
TaTechnix reglabile - 225 euro
SS Supersport reglabila - 295 euro (amortizoare bilstein OE)
|
|
|
02-01-13, 22:43
|
|
Stage 1
|
Cat coboara cele SS Supersport fixe? Nu mai trebuie nimic pentru montaj, nu ?
Multumesc !
|
|
|
03-01-13, 09:27
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Alexxuc
Cat coboara cele SS Supersport fixe? Nu mai trebuie nimic pentru montaj, nu ?
Multumesc !
|
40/40 sau 60/40. nu mai trebuie nimic pentru montaj
|
|
|
07-01-13, 11:47
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Salut, suspensie reglabila pentru batranul logan ai?
|
|
|
07-01-13, 19:02
|
|
Stage 5
|
cea pentru clio 2, trebuie marite diametrele la gaurile urechilor de prindere din spate.
pret 299 E
|
|
|
07-01-13, 23:48
|
|
Stage 4
|
Salut!
Reglabila pt bmw e36 325i coupe (1995) ai? Ce pret? Ms.
|
|
|
08-01-13, 01:25
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Ara525
Salut!
Reglabila pt bmw e36 325i coupe (1995) ai? Ce pret? Ms.
|
salut,
TaTechnix - 229 euro
SS Supersport (amortizoare bilstein OE) -295 euro
|
|
|
|
|