Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - PIESE, ACCESORII, CONSUMABILE, etc > Arcuri, Amortizoare si Frane

Reply

Thread Tools
Old 01-03-11, 12:47   #1
Andyalba

Stage 3

Default Curiozitate

Intreb asa pt viitor am tot incercat dar am esuat in a lucra cu cnv care se pricepe la suspensii exista asa cv in tara daca i explici omului ca vrei sa ti coboare masina si cat sa fie de rigida (ma refer la cel de la care cumperi suspensia noua ) sa zica da uite astea si sa fie asa daca stiti careva ziceti mi si mie ms
Andyalba is offline   Reply With Quote
Old 01-03-11, 17:22   #2
mrkane

Stage 5

mrkane's Avatar

Member of:
[Opel]
[Old School Cars]
Default Re: Curiozitate

Quote:
Originally Posted by Andyalba View Post
Intreb asa pt viitor am tot incercat dar am esuat in a lucra cu cnv care se pricepe la suspensii exista asa cv in tara daca i explici omului ca vrei sa ti coboare masina si cat sa fie de rigida (ma refer la cel de la care cumperi suspensia noua ) sa zica da uite astea si sa fie asa daca stiti careva ziceti mi si mie ms
nu am inteles nimic......
mrkane is offline   Reply With Quote
Old 01-03-11, 18:39   #3
Andyalba

Stage 3

Adika am mai cumparat suspensi sport si ziceam vreau sa coboare aprox cam atat si sa nu fie tare exagerat sau invers si mi se recomanda un model si erau exact invers adica daca o vroiam joasa nu cobora sau mai soft era ff rigida deci ori nu se pricep ori nu vor caut si eu un furnizor serios de suspensii........
Andyalba is offline   Reply With Quote
Old 17-03-11, 16:32   #4
b-power

Stage 4

Member of:
[Opel]

Quote:
Originally Posted by mrkane View Post
nu am inteles nimic......
+1!
b-power is offline   Reply With Quote