Salutare,
De curand mi-am pus suspensie sport pe masina (ianuarie a.c.) si mi-a ramas cea originala.
Momentan nu am decat 4 arcuri si telescoapele spate, la momentul schimbarii nu am gasit capete de bara noi, cele vechi trebuiau "fortate" sa iasa si am renuntat sa le schimb pe cele din fata, am pus doar arcurile sport. Cel mai probabil, la primavara o sa le schimb si pe alea.
Starea lor este impecabila, masina a fost adusa in tara de 3 ani si a fost cumparata de la un simpatic batranel din Germania, din garajul personal. In tara nu a fost rulata mai mult de 4000 km, nu sunt genul plimbaret, apelez la masina cand nu am alternativa.
Din pacate nu lucrez in domeniu sa pot pune un pret corect. Din pc. asta de vedere astept sugestii de pret de la cunoscatori. Nu vreau sa pun un pret exorbitant, dar nici sa le fac cadou.
Va multumesc si astept sugestiile dvs de pret.
O sa postez poze saptamana viitoare, trebuie sa ajung la bunici, acolo sunt depozitate.
Metoda de contact: Y!M
tunning_xp (va rog folositi CTRL+M, nu dati ADD) sau nr. de tel:
0752.504.124 (daca nu raspund, trimiteti SMS)
Daca e cineva interesat mai am si bandourile laterale de cauciuc de la aceeasi masina, a suferit mici schimbari si am renuntat la multe din accesoriile stoc.