VAND: suspensie sport luata de mine acum 4-5 luni (din care 3 masina a stat prin service-uri pentru tuning). Au maxim 6000-7000 km, ca noi.
Se potrivesc pe Bertone si Astra G normala, puteti lasa masina cat vreti voi, iar ca duritate pe soft sunt ok pentru drumurile noastre sau le puteti face pe medium sau hard si lasati masina pana la buza rotii ca nu o atinga nici la o super groapa.
- arcuri H&R reglabile pe inaltime albastre (fata-spate),
- amortizoare KONI reglabile pe duritate galbene (fata-spate)
- bonus 2 amortizoare KONI reglabile pe duritate impecabile (identice cu cele spate) de schimb (au cam 10 000 km).
Pret 800 euro (eu le-am luat cu 1200)
SCHIMB: fac cu suspensie normala doar de Bertone (preferabil 2.0 turbo sau 2.2 ) + diferenta 250 euro din partea voastra. Montajul il asigura tot cumparatorul (preferabil nu in spatele blocului ci la un service calumea cu elevatoare)
Suspensiile sunt de competitie reglate pe hard (nu se inclina in curbe nici 1cm), puteti pune lejer 245/40/r17 pe rotile din spate ca nu va atinge nici cand sunt reglate pe medium.
Motivul pentru care le vreau pe cele originale este ca eu imi iau alta masina iar asta va ramane prietenei mele si nu descurca cu ea prin Bucuresti.