Re: Suspensie Astra G Eibach
Sunt pe ulei telescoapele si alte poze nu ma mai apuc sa fac ... la pretul pe care l-am cerut pe ele nu are rost sa fie cautate defecte ... ele chiar nu exista ... numai arcurile sunt 250 euro eu vreau pe tot 150 euro ... deci cred ca pretul este mai mult decat corect ...asa cum am mai spus suspensia a fost folosita maxim 20.000 km ... deci este in stare foarte buna.
Pretul de noua a fost 570 euro ..... asa ca pretul este extrem de corect .... motivul pt care am dat jos aceasta suspensie a fost faptul ca masina am dato tatalui meu care a vrut suspensia de fabrica a masinii pentru faptul ca il interesa o garda mai mare la masina si o suspensie mult mai confortabila.
Deci suspensia este excelenta si este la un super pret ... pret pe care l-am fixat asa de jos pt faptul ca nu mai am ce face cu ia.La acesti bani nici arcuri FK nu poti sa iei .... totusi trebuie sa tineti cont ca este o suspensie Eibach si arcurile sunt absolul ca si noi .... nici telescoapele nu cred sa fi avut mult de suferit.
"This thing is serious.
"This thing is fucking sonofabitch.
|