Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - PIESE, ACCESORII, CONSUMABILE, etc > Dezmembrari si Piese SH

Reply

Thread Tools
Old 17-02-15, 22:02   #1
zazare

Stage 1

Default DvL-Dezmembrari

Salut, am in oras un depozit de fiare vechi, unde se gasesc si masini din abundenta si ma cam bate gandul sa ma apuc de o mica afacere in domeniul dezmembrarilor auto. Ca ajutor as avea un prieten care si el e pasionat de masini si nu ma deranjeaza sa fac 50,50 cu el pentru ca am doar 13 ani si as face aceasta mica ,,afacere" din pasiune si pentru bani de buzunar. Nu vreau neaparat sa iasa foarte multi bani sau asa, nu am vise mari. Pur si simplu vreau sa imi fac singur banii de buzunar, nu sa cer de la parinti cum fac altii la varsta mea. Ca idee va pot da un exemplu cum as incepe eu: sa zicem ca am 50 de lei. Merg la remat, iau de banii aia niste sigle auto, sa zicem 5. Vand pe internet siglele cu 15 lei bucata, deja am scos undeva la 750 de lei cu care pot cumpara un set sau chiar doua de jante sau faruri/stopuri etc. care la pot vinde si tot asa.
Vreau pareri sincere daca ma pot apuca de aceasta mica "afacere". Va rog nu face-ti glume/mistouri ca am doar 13 ani. Vreau sa fiu mai independent putin pe partea financiara de aceea vreau sa ma apuc de dezmembrari, in plus sunt pasionat de masini.
zazare is offline   Reply With Quote
Old 20-02-15, 14:30   #2
Stuke

Stage 4

Member of:
[DACIA]
Default Re: DvL-Dezmembrari

Eu zic sa ramai cu scoala momentan si lasa afacerile pentru altii. Apropo, ce medie ai la matematica???? Cat fac 15x5????
Stuke is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -