Dupa cum scrie si in anunt, se dezmembreaza un Opel Astra G caravan, fabricatie 2000, motor X20DTL, culoare verde.
Am mers personal cu masina, a fost pusa pe tester inainte de dezmembrare, neaparand nici o eroare. Masina mergea impecabil, nu trepida, nu batea nimic pe ea, tragea foarte bine fara sa scoata gram de fum, era foarte ingrijita la exterior si cu exceptia unor foarte mici defecte, la fel era si la interior. Foarte multe piese se potrivesc si pe motorul Y20DTH
Ca dotari, avea AC, oglinzi reglabile electric, bordul imitatie de mahon, radio CD, geamuri electrice fata, rulou portbagaj, jante aliaj pe 15, comenzi pe volan, si altele pe care nu mi le aduc aminte acum.
Masina se afla in localitatea Pietrosani, la 10 km de Ploiesti, Prahova. Piesele se pot preda personal fie la Pietrosani, fie in Ploiesti, sau se pot trimite atat cu curier rapid cat si cu Posta Romana.
PS. Pentru cine nu ma cunoaste, sunt un membru mai vechi al forumului, activand cu nick-ul @barladi. Pentru aceasta activitate am facut un alt ID, ca sa-mi fie mai usor in gestionarea activitatii. Deci foarte multe persoane pot comfirma seriozitatea si corectitudinea mea
Telefon - 0724 264 296 - Adi
E-mail -
autoph12@yahoo.com
sau mesaje private