Salutare tuturor!
Pe scurt, acum am o masina de dezmembrat de pe care voi pastra doar cateva elemente (bara fata si spate, stopuri si faruri pt ca sunt greu de gasit, parbrizul si cutia de viteze). Restul este disponibil pentru vanzare.
Am reusit sa fac cateva poze insa doar cu telefonul, sper sa se inteleaga ceva. Ca detalii, masina este in stare de functionare buna, motorul nu are probleme, insa a avut si ea un accident la viata ei pentru ca sunt sarite airbagurile. Vopseaua are cateva crapaturi pe alocuri, nu stiu daca de la reparatia de dupa accident insa cine are nevoie de vreun element de caroserie oricum il va vopsi din nou asa ca nu cred ca e o problema asta.
Acoperisul este taiat intr-un loc, nu va fi de folos nimanui. Ca dotari are geamuri electrice, oglinzi electrice, ABS, motor de 1.6L... si cam atat.
Daca e cineva interesat de vreun element de caroserie, interior sau chiar de motor, va rog sa scrieti aici sau sa ma contactati. Nu pot sa pun niste preturi ca nu ma pricep si oricum nu am luat masina ca sa fac o afacere. Sunt dispus si la schimburi, daca va ajuta cu ceva. Mi-ar parea bine sa reusesc sa o dau pe bucati decat sa stea sa rugineasca uitata pe undeva.
Multumesc pentru gazduire !