Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - PIESE, ACCESORII, CONSUMABILE, etc > Dezmembrari si Piese SH

Reply

Thread Tools
Old 29-02-12, 18:14   #31
dragos musteata

Stage 3

dragos musteata's Avatar

Default Re: dezmembrez golf 3 aproape orice piesa in stoc peste 12 masini in stoc permanent

salut..un set de praguri...chiar si in stare mai jalnica nu conteaza, eu oricum le revopsesc (poate asa le iau si mai ieftin), si un pret pentru ele..stima

dragos musteata is offline   Reply With Quote
Old 29-02-12, 18:26   #32
stef_x99

Stage 2

Thumbs up Re: dezmembrez golf 3 aproape orice piesa in stoc peste 12 masini in stoc permanent

ce praguri teintereseaza de tabla la 200lei ambele stare buna neruginite sau de plastic (false)care am un set la 200 lei ??
Quote:
Originally Posted by dragos musteata View Post
salut..un set de praguri...chiar si in stare mai jalnica nu conteaza, eu oricum le revopsesc (poate asa le iau si mai ieftin), si un pret pentru ele..stima
stef_x99 is offline   Reply With Quote
Old 29-02-12, 18:29   #33
dragos musteata

Stage 3

dragos musteata's Avatar

Default Re: dezmembrez golf 3 aproape orice piesa in stoc peste 12 masini in stoc permanent

de plastic....dar chestia e ca nu prea dispun de suma asta si tocmai dinc auza asta am intrebat daca ai ceva mai uzat, pt reconditionat..
Old 29-02-12, 18:31   #34
stef_x99

Stage 2

imi pare rau deocamdata mai am doar setul asta care e bun poate pe viitor sa mai vina ceva putin deteriorat sub 100lei
Quote:
de plastic....dar chestia e ca nu prea dispun de suma asta si tocmai dinc auza asta am intrebat daca ai ceva mai uzat, pt reconditionat..
Old 29-02-12, 18:32   #35
dragos musteata

Stage 3

dragos musteata's Avatar

astept PM de indata ce primesti ceva...stima
Old 23-04-12, 21:31   #36
faty

Stage 4

faty's Avatar

Salut,

Am vazut ca ai manerele de usa la 20ron, sunt cu tot cu tijele metalice pentru inchidere cu cheia ? Ma intereseaza daca sunt asa, sau eventual doar tijele separat cu arc cu tot daca le dai.
Mi-ar mai trebui un set de stopuri originale, sau daca ai separat doar cel de dreapta, o grila fara semn daca ai, daca nu una normala, si un borcan de lichid de la servodirectie..
Old 23-04-12, 22:31   #37
stef_x99

Stage 2

am ceti trebuie sunama si vb, manerele de usi la 20lei sunt doar manere fara tije dar sunama si vb
Quote:
Originally Posted by faty View Post
Salut,

Am vazut ca ai manerele de usa la 20ron, sunt cu tot cu tijele metalice pentru inchidere cu cheia ? Ma intereseaza daca sunt asa, sau eventual doar tijele separat cu arc cu tot daca le dai.
Mi-ar mai trebui un set de stopuri originale, sau daca ai separat doar cel de dreapta, o grila fara semn daca ai, daca nu una normala, si un borcan de lichid de la servodirectie..
Old 23-04-12, 22:32   #38
stef_x99

Stage 2

sal am adus ceva praguri mai ieftine
Quote:
astept PM de indata ce primesti ceva...stima
Old 03-07-12, 09:09   #39
Radovan_eu

Stage 5

Radovan_eu's Avatar

buna ziua, aveti roata de rezerva subtire 105-70-14 cu prindere 5x100?( golf 3 gti) daca da, la ce pret?
Radovan_eu is offline   Reply With Quote
Old 04-07-12, 09:45   #40
stef_x99

Stage 2

Thumbs up Re: dezmembrez golf 3 aproape orice piesa in stoc peste 12 masini in stoc permanent

sal nu numai am
Quote:
Originally Posted by Radovan_eu View Post
buna ziua, aveti roata de rezerva subtire 105-70-14 cu prindere 5x100?( golf 3 gti) daca da, la ce pret?
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -