Re: vand orice kit xenon/bixenon, garantie reala 1 an!!!
Mai departe pt cei care cauta "calitate", pt restul bafta la cautarea celor mai ieftine kituri.
Kiturile sunt cu ballastri Ultraslim de ultima generatie care nu dau erori pe nici o masina,deci NU aveti nevoie de anulatoare de eroare (alte costuri).
Single kit(H1,H3,H7,H11,880,HB4/9006,etc) de 35W = 260RON
Bixenon kit(H4 H/L sau H13) = 330RON
Pt cele de 55W se mai adauga 50RON.(recomandate la farurile cu lupa)
Kit montare lupa + bixenon pt masinile cu far reflector = 630RON
Comercializez si becuri sau seturi separat.
Un bec single = 80RON sau setul la 150RON
Un bec H4 Bixenon = 100RON sau setul 180RON
Un bec D2S(pt masinile cu xenon de fabrica) = 90RON sau setul 160RON
Un bec D1S(pt masinile cu xenon de fabrica dupa 2005) = 150RON sau setul 280RON
Montaj la cerere cu preturi intre 50 si 70RON in functie de complexitate.
Adaptoare pt orice masina = intre 50 si 70RON perechea
Reduceri pt distribuitori sau la cumpararea a mai multor kituri de pina la 10%!
am cumparat de la tine 2 instalatii:
H7 DE 8000K -PT FARURI
H3 DE 8000K- PT PROIECTOARE(initial 6000k)
ambele de 55W pentru un astra g bertone.- FARURI CU LUPA!!!!!
(stii cand am schimbat pt proiectoare de la 6000k cum comandasem prima oara in 8000k cum aveam in faruri...poate iti amintesti....)
problema este ca unul din faruri nu se mai vede lumina acea albastruie ca si in celalat far , ci se vede mai spre alb galbui... (ce sa fac, ca se vede diferenta intre ele si nu imi place ...??/)
atasez o poza si sper ca se vede ce am vrut sa spun....(cel din partea soferului este cel in cauza....)
Quote:
Originally Posted by rieger URZ
salut serban... am o problema...
am cumparat de la tine 2 instalatii:
H7 DE 8000K -PT FARURI
H3 DE 8000K- PT PROIECTOARE(initial 6000k)
ambele de 55W pentru un astra g bertone.- FARURI CU LUPA!!!!!
(stii cand am schimbat pt proiectoare de la 6000k cum comandasem prima oara in 8000k cum aveam in faruri...poate iti amintesti....)
problema este ca unul din faruri nu se mai vede lumina acea albastruie ca si in celalat far , ci se vede mai spre alb galbui... (ce sa fac, ca se vede diferenta intre ele si nu imi place ...??/)
atasez o poza si sper ca se vede ce am vrut sa spun....(cel din partea soferului este cel in cauza....)
Din poza nu-mi dau seama de nici o diferenta.
Astept un telefon de la tine ca sa lamurim problema(ai si nr mele si ID-ul de mess , nu-i asa?), nu putem vb si conversa 5pagini pe acest topic pt o astfel de problema, corect?
Mai departe pt cei care cauta "calitate", pt restul bafta la cautarea celor mai ieftine kituri.
Kiturile sunt cu ballastri Ultraslim de ultima generatie care nu dau erori pe nici o masina,deci NU aveti nevoie de anulatoare de eroare (alte costuri).
Single kit(H1,H3,H7,H11,880,HB4/9006,etc) de 35W = 260RON
Bixenon kit(H4 H/L sau H13) = 330RON
Pt cele de 55W se mai adauga 50RON.(recomandate la farurile cu lupa)
Kit montare lupa + bixenon pt masinile cu far reflector = 630RON
Comercializez si becuri sau seturi separat.
Un bec single = 80RON sau setul la 150RON
Un bec H4 Bixenon = 100RON sau setul 180RON
Un bec D2S(pt masinile cu xenon de fabrica) = 90RON sau setul 160RON
Un bec D1S(pt masinile cu xenon de fabrica dupa 2005) = 150RON sau setul 280RON
Montaj la cerere cu preturi intre 50 si 70RON in functie de complexitate.
Adaptoare pt orice masina = intre 50 si 70RON perechea
Reduceri pt distribuitori sau la cumpararea a mai multor kituri de pina la 10%!
Deci sa facem si noi o oferta de nerefuzat, deschisa doar pt cei care pun calitatea inaintea pretului :
Kituri cu ballastri ultraslim digitale de generatie noua care nu dau erori, deci nu va trebuie anulatoare(cheltuiala in plus),mult mai stabile de 3 ori mai subtiri si mai usor de montat pe orice model de auto !
Kituri single de 35W ca : H1,H3,H7,H8,H11,HB3,HB4,H27,etc
Pret per 1 kit = 260lei
Pret per 2 kit-uri = 250lei/kit
Pret pt 3-5kituri = 240lei/kit
Pret pt peste 6 kituri = 220lei/kit
Kituri bixenon de 35W ca : H4 sau H13(Toate masinile care au un singur bec pt ambele faze)
Pret per 1 kit = 330lei
Pret per 2 kit-uri = 320lei/kit
Pret pt 3-5kituri = 310lei/kit
Pret pt peste 6 kituri = 290lei/kit
Pt kitul de 55W(tot slim) recomandabil la masinile cu lupa in far se mai adauga 50lei.
Toate kiturile beneficiaza de garantie reala(scrisa) de 12luni !
sall, poti sa imi zici daca merg puse si pe hyundai accent? daca da ce imi recomanzi din cele 2 bixenon? care e pretul cu tot cu montaj la tine?.
multumesc
Quote:
Originally Posted by bytza_21
sall, poti sa imi zici daca merg puse si pe hyundai accent? daca da ce imi recomanzi din cele 2 bixenon? care e pretul cu tot cu montaj la tine?.
multumesc
La Hyundai Accent ai nevoie de o instalatie Bixenon cu bec H4 care costa 330lei la care se mai adauga montaj 50lei, dar in aceasta perioada ai de ales intre cele 2 promotii si anume: reducerea de 20 lei sau o pereche de leduri pt pozitie cadou.
----------------------------------------------------------------------------------------
Deci sa facem si noi o oferta de nerefuzat, deschisa doar pt cei care pun calitatea inaintea pretului :
Kituri cu ballastri ultraslim digitale de generatie noua care nu dau erori, deci nu va trebuie anulatoare(cheltuiala in plus),mult mai stabile de 3 ori mai subtiri si mai usor de montat pe orice model de auto !
Kituri single de 35W ca : H1,H3,H7,H8,H11,HB3,HB4,H27,etc
Pret per 1 kit = 260lei
Pret per 2 kit-uri = 250lei/kit
Pret pt 3-5kituri = 240lei/kit
Pret pt peste 6 kituri = 220lei/kit
Kituri bixenon de 35W ca : H4 sau H13(Toate masinile care au un singur bec pt ambele faze)
Pret per 1 kit = 330lei
Pret per 2 kit-uri = 320lei/kit
Pret pt 3-5kituri = 310lei/kit
Pret pt peste 6 kituri = 290lei/kit
Pt kitul de 55W(tot slim) recomandabil la masinile cu lupa in far se mai adauga 50lei.
Toate kiturile beneficiaza de garantie reala(scrisa) de 12luni !
Quote:
Originally Posted by D@nny[ETA]
Sal.pt un E36 far cu lupa ce-mi recomanzi,sigur nu pot pune bixenon am becuri separate pt faza scurta si lunga.
Salut,
Bixenon in cazul tau inseamna 2 instalatii de H1.
Pe scurta unde ai lupa iti recomand de 55W, iar pe lunga unde nu este lupa este 35W.
Kitul de 55W este 310lei, iar cel de 35W este 260lei, daca le iei pe amandoua iti pot face reducere de 40lei, adica te vor costa ambele 570-40=530lei