|
|
Forum 4Tuning
> AUTO COMERCIAL
> Bazar AUTO - PIESE, ACCESORII, CONSUMABILE, etc
> Faruri, Stopuri, Lumini, Leduri
|
Reparatii faruri, stopuri, proiectoare,geamuri de far clare,faruri-stopuri fumurii
|
|
|
18-08-10, 10:59
|
|
Stage 5
Member of: [Old School Cars] [VW]
|
Re: Reparatii faruri, stopuri, proiectoare,geamuri de far clare,faruri-stopuri fumuri
o sa iti trimit eventual un far cu tot cu sticla pe el dupa care sa faci tu sticlele si tu imi trimiti doar sticlele si le montez eu toate cele bune
|
|
|
18-08-10, 11:04
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [BMW]
|
Re: Reparatii faruri, stopuri, proiectoare,geamuri de far clare,faruri-stopuri fumuri
Quote:
Originally Posted by b3nny
o sa iti trimit eventual un far cu tot cu sticla pe el dupa care sa faci tu sticlele si tu imi trimiti doar sticlele si le montez eu toate cele bune
|
Perfect
|
|
|
27-08-10, 22:34
|
|
Stage 3
|
Salut.Nu am inteles cum reparati anume cind nu functioneaza sau cind e crapat sau alt fel?Intreb pt ca am si eu 2 probleme la un x5 mai veche.Si anume stopul spate sus orizontal imi merge pe jumatate.Si stopul spate dreapta cam este ruginit inauntru si tot timpul nu merge, sau are si momente ca merge.Si imi intra si apa cind ploua.Se poate repara? mersi mult
|
|
|
28-08-10, 04:57
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by iannis
Salut.Nu am inteles cum reparati anume cind nu functioneaza sau cind e crapat sau alt fel?Intreb pt ca am si eu 2 probleme la un x5 mai veche.Si anume stopul spate sus orizontal imi merge pe jumatate.Si stopul spate dreapta cam este ruginit inauntru si tot timpul nu merge, sau are si momente ca merge.Si imi intra si apa cind ploua.Se poate repara? mersi mult
|
Salut, se poate repara dar cel mai bine daca esti din Bucuresti, vino intr-o zi la noi sa vorbim la fata locului pentru ca inteleg ca ai mai multe probleme
|
|
|
29-08-10, 00:33
|
|
Stage 3
|
asa o sa fac o sa trec pe la dmv.Zilele astea,sa va uitati la elle.mersi cu respect IANNIS
|
|
|
07-09-10, 12:49
|
|
Stock
|
salut
am si eu doua stopuri de saab 9-3 2001. ambele au cate o spartura, numai ca in zone diferite. asadar ar trebui inlocuite "sticlele" cu totul poti estima un pret? merci
http://www.autozzap.ro/files/catalog...ight_large.jpg
|
|
|
08-09-10, 13:29
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by raducumucu
|
Salut, nu stiu ce sa iti spun, depinde pe care parte din stop este spartura
|
|
|
09-09-10, 10:44
|
|
Stock
|
am inteles. dar daca aduc eu un alt stop care are partea aceea de jos transparenta intacta, e greu sa o inlocuiti pe asta sparta cu aia? adica sa dati jos toata partea transparenta de pe asta al meu si sa puneti alta pe care o aduc eu. credeti ca s-ar putea? ca nu cred ca sunt facute dintr-o singura bucata. cam cat ar costa aceasta operatiune?
multumesc
|
|
|
10-09-10, 03:02
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA] [DAEWOO] [VW]
|
Salut cat ma costa sticla la faruri clara pt un golf 3? Merci
|
|
|
10-09-10, 11:22
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by sorin_sorin95
Salut cat ma costa sticla la faruri clara pt un golf 3? Merci
|
Salut, 100 ron de far
|
|
|
10-09-10, 12:28
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [Oltcit]
|
am un set de triple spate vectra a irmscher si sunt crapate. se poate face ceva?
|
|
|
10-09-10, 16:22
|
|
Stage 3
|
un seet de sticle face lift la un bmw e39 ( seria 5 din 2002 ) la ce pret le ai si daca se poate o poza
|
|
|
10-09-10, 19:32
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by MihaiS
am un set de triple spate vectra a irmscher si sunt crapate. se poate face ceva?
|
Salut, de lipit, te costa 50 ron ambele, iar de schimbat 100 ron bucata
Quote:
Originally Posted by MM-69-GSM
un seet de sticle face lift la un bmw e39 ( seria 5 din 2002 ) la ce pret le ai si daca se poate o poza
|
Salut, poza din pacate nu am, costa 150 ron de far
|
|
|
10-09-10, 19:37
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
Faruri Bmw e36, atv, Iveco
|
|
|
15-09-10, 12:17
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
Far S class
|
|
|
|
|