18-11-09, 11:28
|
|
Stage 5
|
Re: NOU IN ROMANIA !!! BECURI NUMERE + POZITII LED FARA EROARE DE BEC ARS IN BORD !!!
UOP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
18-11-09, 23:44
|
|
Chevrolet Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [CHEVROLET]
|
Re: Schimba becurile cu filament, proiectoarele, semnalele, stopurile cu unele cu LED
Fara suparare ca intreb, dar de ce a pus baiatul cu Aveo/Kalos leduri de culorile rosii/galbene daca oricum avea sticla colorata? Sau asa i-a placut lui? Ca am si eu un Aveo in 4 usi si m-ar interesa ceva leduri pt masina si sunt curios.
|
|
|
19-11-09, 00:01
|
|
Stage 5
|
Re: Schimba becurile cu filament, proiectoarele, semnalele, stopurile cu unele cu LED
Quote:
Originally Posted by SV25MBN
Fara suparare ca intreb, dar de ce a pus baiatul cu Aveo/Kalos leduri de culorile rosii/galbene daca oricum avea sticla colorata? Sau asa i-a placut lui? Ca am si eu un Aveo in 4 usi si m-ar interesa ceva leduri pt masina si sunt curios.
|
nu inteleg intrebarea...explica mai clar...ce culoare avea el initial si ce a pus dupa... sa inteleg!
|
|
|
19-11-09, 00:06
|
|
Chevrolet Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [CHEVROLET]
|
Ai specificat ca a pus leduri de culoare rosie in stopuri respectiv galbene in semnalizari, si ziceam ca daca tot avea sticla colorata in acest fel, si nu transparenta, de ce nu si-a pus albe? Era pur si simplu o intrebare legat de culoarea ledurilor, nu altceva. Si apoi de detalii si preturi la leduri ce se pot pune pe un Aveo sedan ( in 4 usi ).
|
|
|
19-11-09, 00:17
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by SV25MBN
Ai specificat ca a pus leduri de culoare rosie in stopuri respectiv galbene in semnalizari, si ziceam ca daca tot avea sticla colorata in acest fel, si nu transparenta, de ce nu si-a pus albe? Era pur si simplu o intrebare legat de culoarea ledurilor, nu altceva. Si apoi de detalii si preturi la leduri ce se pot pune pe un Aveo sedan ( in 4 usi ).
|
Acum am inteles ... asa... el nu a stiut ce si cum...si eu i-am recomandat urmatoarele :
pt stop pe culoarea rosie a sticlei -
*daca se pun albe ledurile - se transforma intr-un roz mai deschis....
*daca se pun rosii ledurile - se transforma intr0un rosu fff rosu ( sa zic asa )
Concluzia este urmatoarea...becul pe filamnet are o culoare spre galben deschis...si de aceea in stop nuu se vede roz...cum becul pe led alb este fff alb-xenon ( ci nu galben deschis cum este la becul filamenT) i-am recomadat culoarea rosi la ledurile care le-a pus pt pozitie si pt frana .. culoarea sticlei este rosu...cat pt semnale si masarier sticla ce este acolo este transparenta si acolo trebuia neaparat alb pt masirierre si galben pt semnale ! Sper k team putut ajuta cu aceste informatii/detalii respectiv la culoarea ledurilor alese de mine si cu acordul clientului le-am montat pe masina !
Pt aveo/kalos am tot ce tine de bec pe filament ...semnale fata spate laterale / masarierre / ceata / stop simplu ( 1filament ) / pozitie si stop (2 filamente ) ...interior si pozitii fata , numere ...portbagaj...si cam atat ...
|
|
|
19-11-09, 15:13
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel]
|
salut. pt golf 5 pozitii albe si pt f focus 2007 ma intereseaza pret.
la golf mai mult ca sigur imi tre cele fara eroare, la focus nu
mersi
|
|
|
19-11-09, 19:01
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Bogdan YBR
salut. pt golf 5 pozitii albe si pt f focus 2007 ma intereseaza pret.
la golf mai mult ca sigur imi tre cele fara eroare, la focus nu
mersi
|
salut...
pt golf 5 - 140ron set cu 8 leduri smd fara eroare
pt focus - 60ron set cu 5 led smd normale
|
|
|
19-11-09, 22:13
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Style in Motion]
|
Ai numai becuri de pozitie sau si pt faruri ? H7 , H1 etc
|
|
|
20-11-09, 12:19
|
|
Stage 5
|
Re: NOU IN ROMANIA !!! BECURI NUMERE + POZITII LED FARA EROARE DE BEC ARS IN BORD !!!
uop!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
20-11-09, 12:20
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by DOHC16
Ai numai becuri de pozitie sau si pt faruri ? H7 , H1 etc
|
Pt proiectoare nu mai aduc !!! in rest am pt toate sal
|
|
|
23-11-09, 09:49
|
|
Stage 5
|
uop!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
23-11-09, 09:50
|
|
Stage 5
|
uop!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
23-11-09, 11:07
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [PEUGEOT] [Opel]
|
sal mar interesa si pe mine pentru un peugeot 405 becurile de la nr sint dalea cireasa,becuri plafon sint dalea de pozitie becurile mansalier care sint normale
si alea pe stop pe frana si mar interesa si bordul daca ti las lasa sa mil faci binenteles daca poti si at ma costa ?
vijelie_sorin2001 id de messs
Aceiasi intrebare o am si eu pt un 405.Astept PM . ms
|
|
|
23-11-09, 11:15
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by DaNn.ZyX
sal mar interesa si pe mine pentru un peugeot 405 becurile de la nr sint dalea cireasa,becuri plafon sint dalea de pozitie becurile mansalier care sint normale
si alea pe stop pe frana si mar interesa si bordul daca ti las lasa sa mil faci binenteles daca poti si at ma costa ?
vijelie_sorin2001 id de messs
Aceiasi intrebare o am si eu pt un 405.Astept PM . ms
|
Sal..nu inteleg mai nimic din ce ai scris...dar pot sa iti ofer preturile la becurile pe care le ai u...
masarierre - 80ron 2 becuri cu 48leduri fiecare
plafon - 40ron 2 becuri cu 4 led fiecare
si alea cireasa - 30ron set 2 becuri cu 1 led fiecare
La bord nu ma bag ! sal
|
|
|
23-11-09, 11:21
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [PEUGEOT] [Opel]
|
Quote:
Originally Posted by LEDuri
Sal..nu inteleg mai nimic din ce ai scris...dar pot sa iti ofer preturile la becurile pe care le ai u...
masarierre - 80ron 2 becuri cu 48leduri fiecare
plafon - 40ron 2 becuri cu 4 led fiecare
si alea cireasa - 30ron set 2 becuri cu 1 led fiecare
La bord nu ma bag ! sal
|
Un id de messenger imi dai sa vb acolo?
|
|
|
|
|