Re: Vand Stopuri LED, faruri ANGEL EYES, eleron M, grila CARBON, semnale, PT DIF MARC
si stopuri de e 46 am doar de limo cu led... o sa primesc sapt viitoare marfa iar... stopurile costa 160euro de e 46, am oferta la xenon 270ron de 8000k, am vandut f multe si sunt f multumiti toti de ele...
Re: Vand Stopuri LED, faruri ANGEL EYES, eleron M, grila CARBON, semnale, PT DIF MARC
pai ele sunt negre, asa vin original din fabrica, ti l vopsesti eventual, dar e frumos si negru are jos 2 benzi duble adezive pt lipirea rapida si usoara pe portbagaj... imi dai datele si til trim mai am cateva eleroane
Quote:
Originally Posted by TM 77 ADF
pai ele sunt negre, asa vin original din fabrica, ti l vopsesti eventual, dar e frumos si negru are jos 2 benzi duble adezive pt lipirea rapida si usoara pe portbagaj... imi dai datele si til trim mai am cateva eleroane
asta e ultimu pret sau mai lasi si u ceva pt el???cal iau daca mai lasi ceva
Salut, ma intereseaza urmatoarele pentru E39: stopuri fumurii daca se poate, eleron, nari de carbon(sau imitatie), si faruri clare pe fond negru . Daca poti sa faci un pret pentru fiecare si daca le iau pe toate la pachet faci reducere?! mersi
salut, am stopuri fumuri cu fibra optica, pret 150 euro noi, si pe led 200euro, am nari de carbon 85 euro, am eleron de M, 50 euro si faruri nu mai am de 5, doar de 3 si 7... eu sunt din timisoara, dak vrei sa le vezi ma suni...
stop cu fibra optica sau LED si faruri cu lupa si led cu angele eyes pt golf 3 si 4, pt golf5, pt passat, pt audi a4, logan, bmw e36, e46, e38, e90,!!! pret pachet(far plus stop)!!! eleroane, kit xenon, angel ccfl, folie carbon, nari carbon, semnale led de M, proiectoare de M, oglinzi cu led el, gume noi, JANTE stoc mare, montaj gratuit... etc
Quote:
Originally Posted by TM 77 ADF
stop cu fibra optica sau LED si faruri cu lupa si led cu angele eyes pt golf 3 si 4, pt golf5, pt passat, pt audi a4, logan, bmw e36, e46, e38, e90,!!! pret pachet(far plus stop)!!! eleroane, kit xenon, angel ccfl, folie carbon, nari carbon, semnale led de M, proiectoare de M, oglinzi cu led el, gume noi, JANTE stoc mare, montaj gratuit... etc