Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - PIESE, ACCESORII, CONSUMABILE, etc > Faruri, Stopuri, Lumini, Leduri

Reply

Thread Tools
Old 17-01-09, 14:33   #1
ninja

Stage 1

ninja's Avatar

Default Atentie La Leduri

Buna Ziua. Am sa va povestesc pe scurt o intimplare destul de neplacuta pentru mine cu scopul de a prevenii ca acest lucru sa se intimple si altora.

Am cumparat nu demult citeva becuri cu leduri de la - suntaldracu OMUL BECULETZ...alias LED,mai precis 2 buc H3 pentru proiectoarele de ceata,2 buc becuri pentru marsarier albe si 2 buc becuri led pozitie-frina,eu am cerut rosii dar el mi-a trimis albe.
Mentionez ca becurile le-am montat pe un Passat din 2002.
Nu asta ar fi marea problema, problema a aparut dupa ce le-am montat.
Becurile H3 cu led montate in proiectoarele de ceata cu lupa luminau parca aveam pozitii.
Daca va uita-ti pe pozele puse de el pe forum toate sint de la masini cu proiectoare de ceata fara lupa.
De ce nu a specificat ca becurile pe led nu lumineaza bine pe proiectoare cu lupa
Am montat becurile pozitie-frina cu leduri,pot sa va spun ca pozitia de la becul normal cu filament lumina mai puternic decit frina de la bedul cu led
Am incercat sa iau legatura cu el pe PM dar nu a raspuns.
Dupa citeva zile de trimis PM mi-a trimis un raspuns,acesta ar fi urmatorul citez "In primul rand ti-am spus k nu o sa lumineze bine".
Acest lucru nu mi-a spus si nu cred ca a spus la cineva care ar fi dorit sa cumpere becuri de la el pentru ca nimeni nu este asa de prost sa cumpere un bec care lumineaza mai slab decit cel pe care-l are.
Toata lumea care doreste sa-si schimbe becurile pe filament le schimba in primul rind ca cele pe led lumineaza mai puternic - sau ar trebui-,in al doilea rind pentru ca consuma mai putin,in al treilea rind pentru ca se ard mult mai greu si asa mai departe.
Inca un lucru as dori sa remarc este aici pe forum cineva care vinde PowerBox-uri si mai specifica, ca in cazul in care nu esti multumit de ele po-ti sa le trimi-ti inapoi si-ti returneaza banii.
Dupa parerea mea acest cineva are incredere in produsul pe care-l vinde astfel nu ar fi facut asa o afirmatie si in al doilea rind nu cred ca cineva ia trimis inapoi vreun PowerBox.
Cine nu ma crede de cele relatate aici sint dispus sa-i trimit becurile sa le incerce.Toate cele bune.
ninja is offline   Reply With Quote
Old 23-02-09, 23:16   #2
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]
Default Re: Atentie La Leduri

multumim de feedback .. se va lua in considerare ..
Psycho is offline   Reply With Quote
Old 29-03-09, 20:19   #3
cristian_cc22

Stage 3

cristian_cc22's Avatar

e bine de stiut MULTUMIM!!!!
cristian_cc22 is offline   Reply With Quote
Old 29-03-09, 22:34   #4
NiCu_GaB

Stage 2

NiCu_GaB's Avatar

Bine ca ne-ai avertizat,multumim!
NiCu_GaB is offline   Reply With Quote
Old 30-03-09, 02:03   #5
kulturistu22

Stage 4

kulturistu22's Avatar

super naspa...si eu aveam in plan sa comand ceva de la el...mc de sfat.
kulturistu22 is offline   Reply With Quote
Old 12-04-09, 13:48   #6
Fitty

Stage 2

Multumim de avertizare.Si eu intrasem pe anunturile lui cu leduri pt ca aveam de gand sa cumpar asa ceva insa ma voi reorienta.
Fitty is offline   Reply With Quote
Old 12-04-09, 22:27   #7
KillerINC

Stage 5

KillerINC's Avatar

Member of:
[Street 4 Cars]
[ALFA ROMEO]
[RENAULT]

eu nu am avut probleme . am cumparat si eu proiectoare pe LED , pentru proiectoare fara lupa (solenza) , si omul m-a avertizat din start ca nu vor lumina ca orice proiector, ci ca vor avea doar functie estetica.

Am luat de la el si un set de led-uri pentru pozitii , care s-au ars. Mai tarziu am aflat ca era din vina masinii , nu a led-urilor

Si am mai luat LED pentru plafoniera si iluminare numar spate , toate acum aproape un an , si pana acum nu am avut nici cea mai mica problema cu ele , ba mai mult , lumineaza mult mai puternic decat originalul... mai ales plafoniera

Last edited by KillerINC; 14-04-09 at 00:00.
KillerINC is offline   Reply With Quote
Old 13-04-09, 23:56   #8
leutz19

Stage 2

buna ziua....eu am cumparat de la acest baiat leduri si a fost f amabil...el a venit cat mai aproape de locul in care locuiam eu ..el a facut montajul ...tot eu doar am platit..si sincer daca vrei ceva bun si in regula mergi in magazin unde ai si garantie nu cumperi de pe net eu am leduri-le de 6 luni si nu sa ars nici unul..dar cand le-am schimbat le-am achimbat pe toate..xenon,pozitii,semnale,numere,interior tot ce se poate schimba ...eu am fost foarte multumita de el si il recomand cu mare placere...
leutz19 is offline   Reply With Quote
Old 16-04-09, 15:39   #9
rell

Stock

Si eu am pus pe al meu peugeot 406 leduri SMD si nu am nici cea mai mica problema cu ele,si le am de 5 luni pe masina!Si sincer.....e cam scump fata de altii care au aceleasi becuri SMD!
rell is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -