Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > Legal-Racing > Curse necatalogate

Curse necatalogate Arhiva curselor care au avut loc inainte de mai 2004

View Poll Results: Oare RS4 sa speriat de Subaru...??
nu ma bag k nu am fost 10 26.32%
cred ca da... 10 26.32%
nu e chiar asa... 18 47.37%
Voters: 38. You may not vote on this poll

Closed Thread

Thread Tools
Old 20-04-04, 20:27   #61
n0namee

Stage 5

n0namee's Avatar

in fiecare saptamana ... si atunci daca la noi e o data pe an ... nu crezi ca am vrea sa vedem cat mai mult din chestia respectiva ... plus
- unde se tin la voi cursele?
- cati oameni sunt in public?
Old 20-04-04, 20:38   #62
pimp_lex

Stage 5

pimp_lex's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

Quote:
Originally Posted by \"HondaCBR\"
tu crezi ca toata lumea fura ca voi astia care plecati din tara si ne faceti tara de rahat?
tu probabil ca esti un intretinut de parinti de iti permiti sa stai acolo atata pe net si sa aberezi pe forum-uri.
bine zis \"probabil\"
muncesc ca orice om normal si tot ce am e din banii munciti cinstit de mine personal, am parinti prea saraci ca sa ma ajute cu ceva. Nu toata lumea fura, 99% din cei cu venituri MULT peste medie fura, prin furt nu ma refer neaparat la hotii de buzunare sau cei care fura/sparg masini si alte chestii de genul asta, dar ma rog.....asta e alt subiect, total off-topic, daca vrei sa discutam pe tema asta, fa si tu un subiect nou
pimp_lex is offline  
Old 20-04-04, 20:47   #63
pimp_lex

Stage 5

pimp_lex's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

Quote:
Originally Posted by \"n0namee\"
in fiecare saptamana ... si atunci daca la noi e o data pe an ... nu crezi ca am vrea sa vedem cat mai mult din chestia respectiva ... plus
- unde se tin la voi cursele?
- cati oameni sunt in public?
a) se tin pe piste de drag racing, 400m
asta e pista la care merg ca e cea mai apropae de oras : www.napiervilledragway.com la calendar oarat oraru pistei si evenimentele
b) depinde de eveniment, oriunde intre 20 si cateva mii, chestia e ca la un show foarte mare, unde vin cateva mii de oameni, nu merg toti sa vada cursele in acelasi timpo, oamenii vin pleaca, unii se duc sa vorbeasca, altii sa manance, altii sa admire masinile care doar sunt expuse, deci se face un dute vino

Eu inteleg ca fiinda sunt asa rare, vrei sa vezi si se imbulzeste toata lumea, dar trebuie rabdare, timpul va rezolva totul, dar cu astfel de probleme, e posibil ca LR sa nu mai vre sa faca ceva la Tm, normal ca trebuie lucrat la organizare pot ca fenomenul ia amploare foarte mare foarte repede
pimp_lex is offline  
Old 20-04-04, 20:53   #64
RoSonic
4 Speed Squad Member

Stage 5

RoSonic's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

noname-ule,nu te supara ca zic dar legat de publicul de la tm...nu cantitatea conteaza ci calitatea.... o parte \"din cei multi\" au huiduit (ca pe stadion)... La nici o etapa din Bucuresti nu au fost injurati si huiduiti de catre public participantii veniti din alte orase.... si sa regrete drumul facut cum s-a intamplat la voi...
si zici ca din Timisoara au fost cele mai tari masini??...pai asta mi se pare normal avand in vedere ca etapa s-a tinut acolo si ca p'acolo aveti masini super tari. Dar cate din aceste masini de tm au venit la etapele din Bucuresti????? asa ca nu mai iti lua atitudinea asta de superioritate... cu expresii de genul \"ar fi cazul sa va tineti gura ... Timisoara va facut si de data asta\" pentru ca, cel putin aici pe forum (si nici din partea bucurestenilor in general) nu exista nici o \"lupta\" intre timisoreni, si netimisoreni...
RoSonic is offline  
Old 20-04-04, 21:03   #65
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]

CE?? au huiduit???? doamne... unde se cred astia ma? pe stadion? ce oameni... , a zis ff bine rosonic... daca am vazut vreo masina sau hai poate 2 pe la vreo etapa din buc... e bine... , vreti sa va serveasca asa la nas.... acolo la voi pe aeroport , dar cand e sa fie in buc. hopaaa aveti treaba si nush ce.. ala cu speedster de ce nu vine in buc? a venit sa se dea mare bashtan ca are speedster... oricum , ar chiar o tampenie sa ne certam... si mai vb si voi cu aia , educatii sa nu mai huiduie ca nu sunt pe STADION!peace dudes
Old 20-04-04, 21:04   #66
n0namee

Stage 5

n0namee's Avatar

Quote:
Originally Posted by \"RoSonic\"
noname-ule,nu te supara ca zic dar legat de publicul de la tm...nu cantitatea conteaza ci calitatea.... o parte \"din cei multi\" au huiduit (ca pe stadion)... La nici o etapa din Bucuresti nu au fost injurati si huiduiti de catre public participantii veniti din alte orase.... si sa regrete drumul facut cum s-a intamplat la voi...
si zici ca din Timisoara au fost cele mai tari masini??...pai asta mi se pare normal avand in vedere ca etapa s-a tinut acolo si ca p'acolo aveti masini super tari. Dar cate din aceste masini de tm au venit la etapele din Bucuresti????? asa ca nu mai iti lua atitudinea asta de superioritate... cu expresii de genul \"ar fi cazul sa va tineti gura ... Timisoara va facut si de data asta\" pentru ca, cel putin aici pe forum (si nici din partea bucurestenilor in general) nu exista nici o \"lupta\" intre timisoreni, si netimisoreni...

pai ... chiar ar fi cazul sa iti tii gura avand in vedere ca nici nu ai fost din cate tin eu minte sau? si chiar daca ai fi venit ... tot aia era! nu am luat nici o atitudine de superioritate ... de ce te ataci? am zis doar ca vam facut ... ca numar de oameni si alte din alea ... ati fost huiduti ? nu as crede sincer ... pur si simplu oamenii au incurajat masinile din timisoara ... si in plus ... aradenii au fost mai huiduti decat bucurestenii ... so what ? vrei sa imi zici ca eu daca as concura la bucuresti contra unui bucurestean ... oamenii de acolo ar tine cu mine? aiurea ... si nu mai zii ca aici sunt masini super tari ca iti dai cu firma in cap! daca e sa luam masinile voastre de pe acolo (ma refer la masinile baietasilor cu parinti demnitari sau parlamentari) ... e cam cu virgula ... da vin aia la curse ? nu prea din cate stiu eu! aici am venit aproape toti care ne stim ... da ...nah ... nu putem sa ne dam din motive diverse! asa ca
n0namee is offline  
Old 20-04-04, 21:12   #67
n0namee

Stage 5

n0namee's Avatar

Quote:
Originally Posted by \"EvLSant0S\"
CE?? au huiduit???? doamne... unde se cred astia ma? pe stadion? ce oameni... , a zis ff bine rosonic... daca am vazut vreo masina sau hai poate 2 pe la vreo etapa din buc... e bine... , vreti sa va serveasca asa la nas.... acolo la voi pe aeroport , dar cand e sa fie in buc. hopaaa aveti treaba si nush ce.. ala cu speedster de ce nu vine in buc? a venit sa se dea mare bashtan ca are speedster... oricum , ar chiar o tampenie sa ne certam... si mai vb si voi cu aia , educatii sa nu mai huiduie ca nu sunt pe STADION!peace dudes

frate ... pentru ce sa vin in bucuresti ... sa imi rup masina pe craterele alea? sa o las o ora afara si sa raman fara cas si roti? ala cu speedster-ul e chiar un baiat foarte fain pt informatia ta ... si la faza asta esti ... adica daca ai masina faina si te dai la curse ... te dai mare si esti bastan? mda ...
si etapele se tin in orase diferite pentru acest motiv ... sa aiba toti ocazia sa se dea. daca tu nu ai vazut decat faptul ca am huiduit (ceea ce intr-o intrecere sportiva orice public ar face) atunci esti cam aiurea!
n0namee is offline  
Old 20-04-04, 21:14   #68
HondaCBR

Stage 4

una din cele doua mari huiduieli a fost cand ala cu seat a facut o intoarcere in mijlocul pistei in timp ce veneau astia cu motoarele/rachetele cu peste 200/h si au reusit sa evite o catastrofa in ultimul moment. deci a fost huiduit ala cu masina cand a venit la start...
daca cineva a filmat faza aia l-as ruga sa puna film-ul pe net sa-l vedem si noi ca asaceva mai rar...
HondaCBR is offline  
Old 20-04-04, 21:22   #69
RoSonic
4 Speed Squad Member

Stage 5

RoSonic's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

NO-Name....multam ca prin ceea ce spui,si felul in care spui (fara sa-ti dai seama) dovedesti ca am dreptate!!!

Pace!

PS: Si pentru linistea ta intreaba-i pe baietii de la Xteam care au participat la etapa anterioara, cum a fost cand au venit la Prisma....ca ei sunt obiectivi..
RoSonic is offline  
Old 20-04-04, 21:28   #70
n0namee

Stage 5

n0namee's Avatar

auzi ... ma abtin din greu sa nu iti spun ca esti bou ... da cred ca intr-un final ma scapa! daca nu iti convine ... iti spun eu unde sa te duci ... zi bah desteptule ... ai fost macar aici? stii despre ce e vorba? si atunci de ce vorbesti in punga?
n0namee is offline  
Old 20-04-04, 21:37   #71
HondaCBR

Stage 4

nu va mai certati aiurea, bucuresti vs. timisoara...
ca timisorean ii respekt pe bucuresteni ca au inceput chestia asta cu cursele legale, si ca au adus-o si la noi in tm si au facut un drum lung si cativa participanti, pe banii lor. nu conteaza daca au venit cu dacia sau cu bmw-uri, important este ca au venit, si noi nu prea mergem la ei din comoditate.
dar trebuie sa recunoastem ca la spectacol timisoara se pricepe, si pascota campionul national la superbike a facut o demonstratie impreuna cu alti bikeri din tm pe masura.
data viitoare va asteptam cu si mai multi participanti si probabil cu masini mai performante.

apropo de ce nu a venit cielo ? (a murit motoru'?)
HondaCBR is offline  
Old 20-04-04, 21:46   #72
DZ1

Stage 5

DZ1's Avatar

Sper ca baietii cu putin caractez sa nu mai raspunda la........n-am cuvinte unde sa ajuns aici......au intrat in ultimul timp prea multi cu gura mare si sper sa iasa la fel de repede......ca o sa ajunga forumul sa nu mai fie vizitat de oameni ci numai de animale........
Ajungem sa ne certam ca intrun bazar turcesc...
DZ1 is offline  
Old 20-04-04, 21:55   #73
n0namee

Stage 5

n0namee's Avatar

mda ... daca esti nou si spui ceva ... esti fara caracter. ai dreptate!!! da in schimb are voie oricine sa comenteze aiurea si sa ne faca tarani nu? si in plus nu imi amintesc sa te fi facut animal!
da va rog sa ma scuzati eu nu am caracter!
n0namee is offline  
Old 20-04-04, 22:04   #74
DZ1

Stage 5

DZ1's Avatar

Quote:
Originally Posted by \"n0namee\"
mda ... daca esti nou si spui ceva ... esti fara caracter. ai dreptate!!! da in schimb are voie oricine sa comenteze aiurea si sa ne faca tarani nu? si in plus nu imi amintesc sa te fi facut animal!
da va rog sa ma scuzati eu nu am caracter!
Daca iti dadeai interesul un pic si citeai cu atentie ce am scris nu mai vorbeai atatea prostii.......
Nu te-a facut nimeni \"taran\",dar daca te simti asta e problema ta....aici era vorba de cei care au huiduit si stricat tot farmecul curselor...........
Iar eu am spus ca in curand intra numai animale pe forum....ma rog cei care se comporta ca atare........iar eu nu te cunosc pe tine sa spun ca esti animal sau taran......singurul lucru care se vede este ce scrieti pe forum....
Aici se poate vorbi foarte civilizat ......dar fiind nou nu ai avut ocazia sa te adaptezi inca......mai fa o incercare si ia-o de la inceput............poate ai plecat cu stangul de prima oara....?????
DZ1 is offline  
Old 20-04-04, 22:14   #75
n0namee

Stage 5

n0namee's Avatar

mda ... imi cer scuze ... tu ai dreptate ... poate ma luat gura (a se citi destele) ... oricum nu mi se pare corect sa il acuze aiurea pe Cata (1 la mana) ca ii e frica ... si ca oamenii, mai ales publicul, din timisoara sunt tarani (2 la mana). Si eu am fost in public de ex. si o gramada altii au fost. am venit sa ne vedem prietenii , inclusiv cei din bucuresti, inclusiv cei din arad. si vine unul care nici macar nu are carnet si nici nu a a fost aici si nici nu are ce comenta daca nu stie despre ce e vorba ... si ne face tarani si alte din alea!
n0namee is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -