Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > Legal-Racing > Curse necatalogate

Curse necatalogate Arhiva curselor care au avut loc inainte de mai 2004

Reply

Thread Tools
Old 18-04-04, 12:15   #1
coxandel

Stock

Default Nu era mai bine o cursa pe zi decat de noapte la Tim ?

coxandel is offline   Reply With Quote
Old 18-04-04, 12:40   #2
Hondarul
Super Moderator

Stage 5

Hondarul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

De ce ar fi ??? Eu zic ca numai bine este o etapa in nocturna...
Hondarul is offline   Reply With Quote
Old 18-04-04, 13:02   #3
TNos

Stage 5

TNos's Avatar

ma...pe mine au inceput sa ma enerveze chestiile astea...peste tot se gaseste cate unul sa gaseasca nod in papura..ca de asa si nu pe dincolo ca de ce acolo si nu aici ca nu aia e ailalta...ma fratilor stati acasa daca nu va convine si intelegeti si voi ca e totul la inceput,nu sunt bani,nu e experinta.nu sunt destui oameni,e multa miunca...lka dracu e super greu...numai cu gura stiti sa dati...aveti rabdare ca incetul cu incetul o sa fie mai bine...si pe langa ca nu faceti decat sa criticati o mai faceti pe un ton tampit...ritica e bunbe si constructiva,dar sa fie cum trebuie facuta si in loc sa dati atata cu bla blka bla mai bine ati incerca si voi sa ajutati.. altfel bucurati-va de ceea ce este si ceea ce va veni si gata
Old 19-04-04, 00:32   #4
CrazyMind

Stage 2

CrazyMind's Avatar

Tnos totusi nu cred ca am avut mari pretentii.Am cerut doar o verificare mai amanuntita a masinilor.Cine a facut asta?Daca nu erau bani pt o verificare a masinilor trebuia sa spuna lumea ca erau oameni care mai cunosc una alta despre motoare si erau dispusi sa faca gratis treaba asta.Singurul care a mai facut ceva in sensul asta din ce am vazut eu a fost Bogdan(KWX) dar nu a fost suficient.In rest ca nu a mers microfonul , se intampla nici o problema sau ca nu a fost a doua mansa, se intampla si asta de inteles ca au fost multe masini.De inteles si faptul ca au ramas(daca au ramas)fara numere de concurs probabil ca nu se asteptau la un nr asa mare de concurenti.Din punctul asta de vedere nu mi-a placut mie.Aaaa si politia(jandarmeria)au fost depasiti de situatie.Deci spuns asta in comparatie cu ce a fost anul trecut la Timisoara cand totul a fost BETON.Dar cel mai mult ma deranjeaza sincer lipsa unui regulament clar pe articole.Asta e parerea mea.
CrazyMind is offline   Reply With Quote
Old 19-04-04, 00:48   #5
CrazyMind

Stage 2

CrazyMind's Avatar

Eu cred ca pt concurenti si masinile lor e mai bine etapa nocturna(nu se prajesc asa motoarele), desi pt spectatori nu este.
CrazyMind is offline   Reply With Quote
Old 19-04-04, 07:13   #6
Hondarul
Super Moderator

Stage 5

Hondarul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

Eu nu am fost, dar am auzit pana acum 101 de povesti...

Si Tnos, trebuie sa zica fiecare daca i-a placut, sau nu, parerea fiecaruia, pentru a-si putea da seama organizatorii unde au gresit, iar data viitoare sa iasa mai bine...

Eu nu am inteles o treaba: parca exista un regulament care zicea ca grupele A si B se dau pe 400 m iar restul pe 1000. Unde a disparut mia de metri ??? Si de ce nu a existat o a doua mansa... Am inteles ca a inceput la 7 si s-a terminat pe la 12, nu ? Adica 3 ore. Nu cred ca avea nimeni de obiectat daca mai dura inca 3 ore pentru a doua mansa...

Ma rog, organizatorii stiu mai bine. Dar o data ce este un regulament, eu zic ca nu e bine sa-l schimbi de la etapa la etapa...
Old 19-04-04, 09:55   #7
Ghost

Stage 3

Ghost's Avatar

Default Ghost

hondare....asta cam asa e...dar oricum eu cred k nu au organizat asa de bine ptr ca distanta a fost prea mare iar acolo nu au avut aproape nici un ajutor de baza...
Old 19-04-04, 16:02   #8
tekno

Stage 5

tekno's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

dintr-un singur motiv ar fi fost mai bine, acesta e ca se vedea mai mult... da nu era acelashi feeling cum era noaptea... am vorbit cu zoli (TM82NOS) shi a zis ca poate vor fi in August iar curse... shi atunci se va incerca o etapa de zi...
faza e ca ziua aeroportul e folosit... da' am vazut in TM o gramada de strazi largi shi lungi... shi nu erau prea circulate poate pt ca era prea dimineatza... nush...
Old 24-04-04, 22:48   #9
Sc0OTeR

Stage 5

Sc0OTeR's Avatar

Member of:
[RR]

Bine, mai Hondarule, pai de la 7 la 12 is 3 ore ? . Ma rog, oricum cursa a inceput pe la 8 si la 11 si un sfert am fost trimisi acasa. Intr-adevar, cred ca ar fi fost mai bine sa se fi desfasurat cursa pe zi sau macar cand mai era ceva lumina. Sper ca astfel de evenimente sa fie tot mai dese. Succes celor care organizeaza cursele.
Sc0OTeR is offline   Reply With Quote
Old 25-04-04, 07:56   #10
Hondarul
Super Moderator

Stage 5

Hondarul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

De, ce sa-i faci... Matematica asta... Nu prea s-a lipit de mine...

Rushinica mie...

Nu mai editam mesajul, sa vada toti ce calcule face Je...
Old 23-05-04, 11:36   #11
zip

Stage 4

Default lolz..

lolz...bine u hondare ...data viitoare cand ne intalnim ... o sa-tzi fac cadou o numaratoare :P

Oricum cursa a avut shi avantaje shi dezavantaje fiind noaptea
zip is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -