Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - PIESE, ACCESORII, CONSUMABILE, etc > Jante si Anvelope

Reply

Thread Tools
Old 14-12-07, 01:24   #1
leu22

Stage 3

leu22's Avatar

Default Cumpar jenti al pe 13, 4X108 cu buza!

Cumpar pentru un fiesta jenti de aluminiu pe 13 inch cu buza!
Astept oferte cu poze!
leu22 is offline   Reply With Quote
Old 14-12-07, 07:24   #2
brownshark

Stage 5

Default Re: Cumpar jenti al pe 13, 4X108 cu buza!

dar asa ceva pe 14' n-ai vrea ? eventual pot sa-ti fac rost si de gume dar e mai simplu sa le iei de la tine din zona . ce culoare e fiesta ? ce motor ? verifica sa vezi ca e un up-grade banal sa te muti pe 14' .jantele sint in stare f buna , nu mai am capacele centrale , le-am adus din germ pt cineva care intre timp a "restilizat" masina definitiv...sint SH dar fara pb , revopsite f bine , dupa revopsire nu s-au mai pus gume pe ele .
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	oz_superturismo_weiss.jpg
Views:	37
Size:	29.7 KB
ID:	407083  
brownshark is offline   Reply With Quote
Old 14-12-07, 18:24   #3
leu22

Stage 3

leu22's Avatar

Quote:
Originally Posted by brownshark View Post
dar asa ceva pe 14' n-ai vrea ? eventual pot sa-ti fac rost si de gume dar e mai simplu sa le iei de la tine din zona . ce culoare e fiesta ? ce motor ? verifica sa vezi ca e un up-grade banal sa te muti pe 14' .jantele sint in stare f buna , nu mai am capacele centrale , le-am adus din germ pt cineva care intre timp a "restilizat" masina definitiv...sint SH dar fara pb , revopsite f bine , dupa revopsire nu s-au mai pus gume pe ele .
Deci as prefera pe 13 dar nu e batuta in cuie! Un pret informativ ai la ele?
Fiesta esta asta https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/55734-ford-fiesta-mk1-mk2.html
Old 14-12-07, 20:41   #4
brownshark

Stage 5

dar chiar nu mergea sa o lipesti si sa o vopsesti ? cu putina rabdare...
acu rotile alea albe doar sa le fi cautat cu luminarea...
ce material ai pus la plafon ? seamana a imitatie de piele intoarsa...
poze cu scaunele ? cu bordul complet ?
cred ca per total ai facut o trb foarte rationala , cu "2 lei" i-ai facut o masina de oras si frumoasa , oricum e unicat , si ieftin de intretinut , si usor de reparat . de curiozitate , cit ai investit ?cit mk1 ? cit mk2 ? cit toata reparatia ? alte investitii (audio , alarma , alte accesorii ) ?
Old 14-12-07, 23:20   #5
leu22

Stage 3

leu22's Avatar

Quote:
dar chiar nu mergea sa o lipesti si sa o vopsesti ? cu putina rabdare...
acu rotile alea albe doar sa le fi cautat cu luminarea...
ce material ai pus la plafon ? seamana a imitatie de piele intoarsa...
poze cu scaunele ? cu bordul complet ?
cred ca per total ai facut o trb foarte rationala , cu "2 lei" i-ai facut o masina de oras si frumoasa , oricum e unicat , si ieftin de intretinut , si usor de reparat . de curiozitate , cit ai investit ?cit mk1 ? cit mk2 ? cit toata reparatia ? alte investitii (audio , alarma , alte accesorii ) ?
E cam asa cum zici tu! 2 lei....
Procesul a fost cam asa: din mk1 a ramas podul pedalier si stalpii (practic sasiul). Nu am vrut sa fac alte manevre sa nu am probleme mai tarziu cu rar.
Am refacut totata tablaria izolata cu antifon si folie de aluminiu pe interior, i-am infundat lacasurile de manere si yale de la usi (shawed doors), i-am pus un sistem cu chei briceag de la care se deschide si usa cu un electromagnet,
i-am vopsit bordul alb perla, modificat ceasurile de bord, montat turometru digital cu leduri. Tapiseria este de plus dar are o culoare super (aparatul minte putin) de altfel si vopseaua este perla ceea ce nu se vede in poze.
Instalatia audio contine un mp3 sony, fata boxe magnat 13 cm si tweetere, spatele magnat ovale+ statie crunch 1000w si tub blaupunkt de 30 cm. Suna bine in garsoniera asta de masina! Toata munca a fost facuta de mine in afara de vopsit pentru care am platit 7 mil dar masina era "cheala". Am mai facut o sablare care nu am platit nimic (datorii mai vechi). Vopseaua m-a costat undeva la 8 milioane fara lac (2litri vopsea baza + 2 litri perla+intaritor si diluant). Scaunele sunt stoc deocamdata la fel si fetele de usi dar vedem in viitor cum le aranjam! Deocamdata niste huse faine rosii cu negru! Saptamana viitoare am sa pun si poze cu finalul! Oricum asta e a doua masina restaurata! Vezi si:https://forum.4tuning.ro/319-discutii-fiat/32999-club-fiat-croma/page-2.html
P.S. Nu mi-ai zis un pret orientativ la jenti!
Old 15-12-07, 09:43   #6
brownshark

Stage 5

cred ca ai vazut ca am scris "2lei"...nu era un misto , am vrut sa insemne cheltuieli minime . plusul si mie m-i s-a parut pe plafon ca e belea , face niste ape...se vedea unde ai dat cu mina . de ce nu faci scaunele tapiterie direct nu huse , o sa se intinda husele in prima luna ... poti sa faci lateralele in vinilin / piele negru si partile centrale tot in plus . ce marca / producator e plusul ?muzica e rea pt asa masina , ramine cam putin loc in portbagaj...de un metro , cumparaturi zilnice , mai bine puneai ceva dif in panourile laterale spte(bancheta) . cu rotile ce sa zic , fa-mi tu o oferta rationala si sa vedem ce putem sa aranjam sa fie transportul cit mai ieftin . am pe drum si ceva gume , daca nu gasesti pe la tine dar nu cred sa fie asta o pb . n-ai zis per total cam cit ai bagat si cam cit estimezi ca ar face asa masina pe piata in zona voastra . oricum AI FACUT O JUCARIE SUPER BUNA SI FIABILA .
Old 15-12-07, 12:41   #7
xGeorge

Stage 5

xGeorge's Avatar

cu cat dai jentile albe? si ce distanta au la prezoane?
xGeorge is offline   Reply With Quote
Old 16-12-07, 18:41   #8
leu22

Stage 3

leu22's Avatar

Quote:
cred ca ai vazut ca am scris "2lei"...nu era un misto , am vrut sa insemne cheltuieli minime . plusul si mie m-i s-a parut pe plafon ca e belea , face niste ape...se vedea unde ai dat cu mina . de ce nu faci scaunele tapiterie direct nu huse , o sa se intinda husele in prima luna ... poti sa faci lateralele in vinilin / piele negru si partile centrale tot in plus . ce marca / producator e plusul ?muzica e rea pt asa masina , ramine cam putin loc in portbagaj...de un metro , cumparaturi zilnice , mai bine puneai ceva dif in panourile laterale spte(bancheta) . cu rotile ce sa zic , fa-mi tu o oferta rationala si sa vedem ce putem sa aranjam sa fie transportul cit mai ieftin . am pe drum si ceva gume , daca nu gasesti pe la tine dar nu cred sa fie asta o pb . n-ai zis per total cam cit ai bagat si cam cit estimezi ca ar face asa masina pe piata in zona voastra . oricum AI FACUT O JUCARIE SUPER BUNA SI FIABILA .
Chiar asta era si ideea ca a costat 2 lei! Adica am luat-o in sensul cheltuielilor minime si nu ca un misto! Materialul l-am luat de la un magazin (depozit) din oras de textile italiene si a costat foarte putin (40 lei) dar e probata calitatea pe masina mea (croma) care o are de 3 ani deja si e ca noua! Cu totalul investitiei nu stiu ce sa zic dar undeva pe la 1000 euro + 200 masina mk2 neanmatriculata +700 euro cea inmatriculata + extrem de multa munca. Oricum sunt constient ca banii nu ii mai scoti niciodata si de aceea nu vreau sa o vand prea curand! Cu scaunele am sa le schimb in viitorul apropiat cu un model de la fk din piele rosie cu negru scoica cu rabatare! Cat despre partea cu portbagajul crede-ma ca nevasta-mea nu-l deschide cu lunile! Pentru cumparaturi si alte deplasari mai voluminoase folosim masina mea care are spatiu arhisuficient! Am incercat sa fac din masina asta o masina care sa intoarca capete mai multe de cat o masina din anii 2000-2007 (exclus exoticele sau supersport) si se pare ca am reusit mai ales intr-o zi insorita (se vede super perla)!
In privinta jentilor eu inca sunt in cautare si sincer nu pot sa fac o oferta din moment ce e a doua optiune!
Mersi pentru laude!
Old 16-12-07, 20:36   #9
brownshark

Stage 5

stiam eu materialul... italianul care e cu materialele nu e din prato ? te rog da-mi si mie ceva telefoane de la firma cu materialele . stii cum il cheama pe patron ?
pune si tu o poza cu bordul complet asamblat pe masina .
oricum cu 14' da belea pe masina...
Old 17-12-07, 01:23   #10
leu22

Stage 3

leu22's Avatar

Quote:
stiam eu materialul... italianul care e cu materialele nu e din prato ? te rog da-mi si mie ceva telefoane de la firma cu materialele . stii cum il cheama pe patron ?
pune si tu o poza cu bordul complet asamblat pe masina .
oricum cu 14' da belea pe masina...
maine cand trec prin zona o sa iau un nr de telefon! Problema cu jentile e in felul urmator:
Daca as conduce eu masina as pune din start pe 14 dar din moment ce conduce sotia ea nu are prea multa experienta si le indoaie mult mai usor!
Old 17-12-07, 08:07   #11
brownshark

Stage 5

multumesc mult si scuze pt deranj . cam greu sa indoi jantele astea . nu ca vreau sa-ti dau lectii dar , la cum sint distribuite fortele la un impact spitele preiau totul . iar sa ajungi sa indoi spitele astea...inseamna ca trb sa schimbi toata jamba...mai bine pune si tu o poza cu masina gata sa ne clatim ochii .
Old 18-12-07, 19:49   #12
leu22

Stage 3

leu22's Avatar

Quote:
multumesc mult si scuze pt deranj . cam greu sa indoi jantele astea . nu ca vreau sa-ti dau lectii dar , la cum sint distribuite fortele la un impact spitele preiau totul . iar sa ajungi sa indoi spitele astea...inseamna ca trb sa schimbi toata jamba...mai bine pune si tu o poza cu masina gata sa ne clatim ochii .
Este adevarat ce spui datorita faptului ca au multe spite! Pozele am sa le postez in 2-3 zile ca mai am cateva nimicuri de montat si atunci le pun! Nr de telefon maine cel tarziu il ai! Gandestete la un pret pe jentile alea! decent
Old 18-12-07, 20:33   #13
brownshark

Stage 5

tu pune poze cu masina , (o poza buna din lateral sa-i punem jantele virtual) , sa vedem cum a iesit , eu cred ca e prea mult alb la bord dar sa-l vedem live .
Old 19-12-07, 23:02   #14
leu22

Stage 3

leu22's Avatar

Quote:
tu pune poze cu masina , (o poza buna din lateral sa-i punem jantele virtual) , sa vedem cum a iesit , eu cred ca e prea mult alb la bord dar sa-l vedem live .
Pun deocamdata o poza cu bordul (nu este gata) iar o poza din lateral am sa pun zilele urmatoare!

P.S. Firma cu textile este "Texital" si nr de tel e: 0259/447450
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	SD532317.JPG
Views:	52
Size:	2.14 MB
ID:	411185  
Old 19-12-07, 23:17   #15
brownshark

Stage 5

merci mult .
ce culoare e vinilinul de la scaune ? dar de la tapiteria de la usi ? bordul ce culoare a fost ?
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -