Se vand doua jante de aliaj de pe un fiat punto 7J x 15H2 putin zgariate de la uzura normala. Modelul la fel ca Enzo Cup desi pe ele scrie 1000 Miglia. Mai e inca o janta tot de pe fiat punto model diferit asemanatoare cu Borbet Design CF cu aceleasi dimensiuni. Pret 100 ron bucata. Cele doua la fel se dau numai impreuna. Vin cu tot cu prezoane si cu valve.Jantele sunt ok, nu bat si au fost lovite, doar zgarieturi de la un istet care o pus lanturi pe ele.
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE]
Re: Jante aliaj Fiat Punto 15"
Radule,ne cunoastem destul de bine,insa te rog numai un "up" la doua zile....
Eu sunt interesat de ele....le-ai luat tu pe cele pe 16 de la max din caransebes?
un cumul de idei si de concepte, menite sa ne confere identitate, inglobate intr-un pachet avand capacitatea de a le perpetua... *Ma destind jongland cu propriile-mi ganduri in vasta cultura de amintiri trecute si viitoare* Gold_Fm - purest form of entertainment music; România Muzical - only music.
Radule,ne cunoastem destul de bine,insa te rog numai un "up" la doua zile....
Eu sunt interesat de ele....le-ai luat tu pe cele pe 16 de la max din caransebes?
sincer sa-ti zic ... e foarte posibil ... mi s-o rupt un cap de planetara .. cel din interior .. si toti au zis ca de la jante (prea late pt punto).. bine la mine intrau un pic mai greu deci e foarte posibil sa fie 4 x 100. Oricum cea separata intra sigur pe probate pe 4 x 100 pe o corsa
Lamurit bustean! De intrat greu poa' sa intre pe butuc, daca "antraxul" e diferit gaurile de suruburi nu se suprapun perfect (cele de pe janta cu ale masinii)...
Lamurit bustean! De intrat greu poa' sa intre pe butuc, daca "antraxul" e diferit gaurile de suruburi nu se suprapun perfect (cele de pe janta cu ale masinii)...
Deci la mine intrau mai greu dar intrau. Stiu oameni care au pus jante 4 x 100 pe punto si le-au mers foarte bine pt ca oricare janta are si o marja de eroare de 1-2 mm la gaura.La mine asa o venit masina .. cu jantele astea deci nu stiu de pe ce sunt si care e istoria lor. Acum am jante noi din cauza celei de a patra janta care a fost schimbata pe casco si cu o mica invarteala le-am luat pe toate. Jantele nu bat nici la viteze mari (160 km/h) la mine pe masina deci nu stiu ce sa zic. Trageti voi concluziile. Eu zic ca merg si 4 x 100. Iar axul .. vin cu niste garnituri de plastic care le centreaza.