Quote:
Originally Posted by valykpt
ASA SPUNEAI SI DE ALEA 2 BUC CA NU AU NIMICA,CAND AM AJUNS LA VULCANIZARE ERAU 1 BUC GAURITA SI BAT AMANDOUA CAUCIUCURILE DE NU AM CELE FACE CA SUNT UZATE PE INTERIOR MAXIM! 
|
Daca nu ma insel .... siii sper sa nu ma insel , imi aduc aminte ca ai luat niste anvelope tocite pe interior din cauza ca au fost puse pe o masina cu camber , anvelope pe care le-am si montat impreuna la vulcanizare pe jantele tale sii nu aveau probleme sa piarda aer sau ceva ....
Ca erau cam tocite in special pe interior este foarte adevarat dar si pretul a fost unul pe masura din cate stiu .
Oricum daca maresti pozele vei vedea diferenta intre anvelopele astea si ce ai cumparat atunci ( atat de pret cat si de uzura ) + ca eu am vandut dea lungul timpului f multe pe forumul asta sii doresc sa vand in continuare , drept urmare nu-mi place privesc in urma cu rusine .
Imi pare rau sa te vad dezamagit , dar trebuie sa fii un pic realist atat fata de afirmatia facuta dar si de felul cum privesti lucrurile , nu poti avea ceva de calitate din moment ce cauti cea mai ieftina optiune .
O zi buna .