Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - PIESE, ACCESORII, CONSUMABILE, etc > Jante si Anvelope

Reply

Thread Tools
Old 06-12-12, 11:09   #1
cristy7610

Stage 4

Default cumpar doua anvelope iarna pirelli sotto zero

sautare,dupa cum spune si titlul topicului ma intereseaza doua anvelope 225-40-18 sau 235 40 18 ptr iarna marca pirelli modelul sotto zero.multumesc anticipat.telefon 0723665913
cristy7610 is offline   Reply With Quote
Old 06-12-12, 12:45   #2
gabipalici

Stage 5

gabipalici's Avatar

Default Re: cumpar doua anvelope iarna pirelli sotto zero

Quote:
Originally Posted by cristy7610 View Post
sautare,dupa cum spune si titlul topicului ma intereseaza doua anvelope 225-40-18 sau 235 40 18 ptr iarna marca pirelli modelul sotto zero.multumesc anticipat.telefon 0723665913
Am 2 buc Continental si 2 buc Minerva
gabipalici is offline   Reply With Quote
Old 06-12-12, 19:11   #3
cristy7610

Stage 4

Quote:
Originally Posted by gabipalici View Post
Am 2 buc Continental si 2 buc Minerva
am mai luat de la dvs doua anvelope dunlop care aratau foarte bine dar atunci cand le-am pus pe jante aveau o uzura neuniforma si bateau foarte tare...vi le-am trimis inapoi si mi-ati trimis doua continental care erau la fel,uzura neuniforma si bateau la fel....am mai vb cu baiatul dvs si mi-a spus ca imi va trimite altele dar nu am primit nici un raspuns...nu e corect sa dau niste bani pe ceva ce nu pot folosi dar "traim in romania si asta ne ocupa tot timpul"
Old 07-12-12, 09:16   #4
gabipalici

Stage 5

gabipalici's Avatar

Quote:
Originally Posted by cristy7610 View Post
am mai luat de la dvs doua anvelope dunlop care aratau foarte bine dar atunci cand le-am pus pe jante aveau o uzura neuniforma si bateau foarte tare...vi le-am trimis inapoi si mi-ati trimis doua continental care erau la fel,uzura neuniforma si bateau la fel....am mai vb cu baiatul dvs si mi-a spus ca imi va trimite altele dar nu am primit nici un raspuns...nu e corect sa dau niste bani pe ceva ce nu pot folosi dar "traim in romania si asta ne ocupa tot timpul"
Anvelopele second nu sunt perfecte, eu nu stiu de nemultumirea dvs. dar nu va cotrazic opinia , aveti dreptul la ea pt ca traiti in Romania, dar daca nu va satisface in calitate o anvelopa data jos de altii mai avuti, va recomand sa luati anvelope noi si treceti momentul

NOUMAGAZIN IN TIMISOARA(str. ST.O.IOSIF nr.28 ) NOU

Mobile:0723380487 0747549290 0761775602
YM!:gabipalici.
gabipalici is offline   Reply With Quote
Old 07-12-12, 10:21   #5
cristy7610

Stage 4

Quote:
Originally Posted by gabipalici View Post
Anvelopele second nu sunt perfecte, eu nu stiu de nemultumirea dvs. dar nu va cotrazic opinia , aveti dreptul la ea pt ca traiti in Romania, dar daca nu va satisface in calitate o anvelopa data jos de altii mai avuti, va recomand sa luati anvelope noi si treceti momentul
vad ca acum imi tineti teoria chibritului...din ce spuneti ar trebui sa dau 300-400 lei pe niste anvelope patrate si sa nu am nici o pretentie,ca doar sunt sh.....si nu s-a intamplat doar o data...fiti sigur ca nu voi mai cumpara ceva de la dvs dupa ce m-am fript de doua ori...o zi buna
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -