am io pe 14 de vanzare in 5 spitze, o janta este putzin lovita... sunt purtate o luna la 250 euro cu gume iarna 165/65, sunt scumpe ca sunt rare.... ashtept pm daca te intereseaza.
wow... ce rastit eshti... daca vrei pe 13 pentru matiz mergi in metro... daca vrei pe 14 pentru matiz vino la mine... daca asteptzi alta optziune vei ramane uimit... nu sunt, pentru ca au distantza intre prezoane 114mm. Bafta
Le stiu pe cele din Metro sunt de proasta calitate!Stiu ca nu se gasesc...stiu si care e distanta intre prezoane!Spune-mi mai multe detalii in leg cu cele pe 14\" pe care le ai tu...pret si poze daca este posibil!Multumesc!
Mai negociezi ceva la pret avand in vedere ca zici ca e si una zgariata ? ... eu nu prea imi dau seama exact ca pozele nu sunt de cea mai buna calitate ... oricum gandeste-te astept mesaj aici sau pm !
avand in vedere ca sunt shi incaltzate eu zic ca merita 250 de euro.... este destul de bine
am vazut jentzi pt matiz la 340 euro fara tva shi descaltzate... deci...se merita...