Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - PIESE, ACCESORII, CONSUMABILE, etc > Jante si Anvelope

Reply

Thread Tools
Old 03-04-11, 15:03   #1
cristian_yo

Stage 3

Default niste informatii despre anvelope !

as vrea sa stiu si yo notatille care se gasesc pe anvelopele noastre ? si care sunt mai bune anvelopele cele allseason , vara etc , ? as vrea sa stiu daca exista anvelope pentru ploaie si vara si ce notatie are ? de exemplu am vazut pe niste anvelope notatie M+S si nush ce inseamna ? si mai dati-mi raspunsuri la ce notati ar mai putea gasi pe cauciucuri ?

Last edited by cristian_yo; 03-04-11 at 15:13.
cristian_yo is offline   Reply With Quote
Old 03-04-11, 15:12   #2
gabipalici

Stage 5

gabipalici's Avatar

Default Re: niste informatii despre anvelope !

Quote:
Originally Posted by cristian_yo View Post
as vrea sa stiu si yo notatille care se gasesc pe anvelopele noastre ? si care sunt mai bune anvelopele cele allseason , vara etc , ? as vrea sa stiu daca exista anvelope pentru ploaie si vara si ce notatie are ? de exemplu am vazut pe niste anvelope notatie M+S si nush ce inseamna ?
cauta pe google.
gabipalici is offline   Reply With Quote
Old 03-04-11, 19:00   #3
cristian_yo

Stage 3

poi am gasit ceva pe google dar vreau sa aflu mult mai multe de la cei care se pricep.. daca se poate niste informatii
Old 03-04-11, 19:59   #4
Iasmin

Stage 4

Iasmin's Avatar

In primul rand esti total offtopic......dar ca sa-ti raspund la intrebare M+S=Mud&Snow=adica namol si zapada deci cauciucul respectiv este pentru iarna!
Iasmin is offline   Reply With Quote
Old 03-04-11, 20:04   #5
cristian_yo

Stage 3

as dori mai multe informatii daca se poate ... eventual niste linkuri ceva ... etc ?
Old 03-04-11, 21:09   #6
cristian_yo

Stage 3

as dori mai multe informatii daca se poate ... eventual niste linkuri ceva ... etc ?
Old 03-04-11, 21:54   #7
(e0h)09jmk

Stage 5

(e0h)09jmk's Avatar

esti cam off-topic,dar vara sa ai anvelope de vara din momentul in care inecepe sa creasca temperatura sa zic +10 ,+15 grade ,pana iarana.Cand incepe sa scada temp. sa ai anvelope de iarna , iar ,iarna sa ai anvelope de iarna , deoarece gumele de iarna isi pastreaza profilul "moale" aderent (cele de vara se intaresc), parerea mea este ca cele all season sunt un compromis si o cale cam aiurea de a nu schimba gumele de sezonul respectiv.

https://www.youtube.com/watch?v=hcZWsjQRGXI
(e0h)09jmk is offline   Reply With Quote
Old 04-04-11, 00:59   #8
geooox

Stage 5

deci ... gume de vara bune de la +10 grade in sus //// gume de iarna bune de la + 7 grade in jos /// gume all seazon bune intre -5 si + 15 - 17 grade ce e sub sau peste aceste valori de temperatura scade aderenta la toate !!!
geooox is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -