Quote:
Originally Posted by geo_gee2005_xxx
Ia vezi poate iti plac ale mele! fondmetal pe 17.
|
Cumva mi-ai scris si pe mess despre ele?
Recunosc, am folosit o formulare vaga in ceea ce priveste schimbul: prefer useri cat mai apropiati de jud Bacau, in caz ca.. sa ne putem vedea undeva la jumatatea distantei. Imi pare complicat un schimb la distanta, fiind implicate si anumite taxe de curierat. Plus ca nu stau foarte bine la capitolul incredere ca voi mai primi ceva in schimbul jantelor.
In alta ordine de idei: prefer jante cu buza de 17" si un min de 8J, nu 7 sau 7.5. Pot face exceptii, dar in cazul asta, dau "roatele" complete (incaltate) pe similare. NU dau cu tot cu gume la schimb cu jante goale (fara gume). In functie de oferte, pretind sau ofer diferenta. Prima alternativa e preferata mea.
In fine, rugamintea mea pt cei care imi scriu pe mess este sa imi dea si detalii despre ceea ce pot oferi la schimb. Nu doar: "Am niste jante de 17". Esti interesat?". In situatii de genul asta chiar NU sunt interesat. Vreau sa stiu si ce anume oferiti, poze, datele tehnice...
Va multumesc.
P.S.
Jantele se vand la pretul de 1500 lei cu tot cu gume. Oferta de vanzare fara gume a cazut si nu am ce face cu ele daca vand doar jantele.