Zi-mi te rog care dintre cele doua modele de capace il ai si daca ai suruburile de prindere pe janta(chiar daca nu ai cheita).
Daca ai posibilitatea sa urci o poza cu toate 4 ar fi extraordinar, sa vad cat de cat starea lor(daca e sau nu sarit lacul si daca sunt aceeasi nuanta cu jantele mele).
Zi-mi tu pe PM ce bani vrei pe ele si nu uita de poza, sa stim pe ce discutam.
Zi-mi te rog care dintre cele doua modele de capace il ai si daca ai suruburile de prindere pe janta(chiar daca nu ai cheita).
Daca ai posibilitatea sa urci o poza cu toate 4 ar fi extraordinar, sa vad cat de cat starea lor(daca e sau nu sarit lacul si daca sunt aceeasi nuanta cu jantele mele).
Zi-mi tu pe PM ce bani vrei pe ele si nu uita de poza, sa stim pe ce discutam.
stau, stau...da' intre timp am scris si la Brock in Germania pt o cotatie de pret ...si nu uita de suruburile de prindere pe janta ...si sa-mi raspunzi punctual la ultimu PM
merci
stai sa le gasesc ca nu stiu pe unde sunt, am mare dezordine prin garaj
te rog hai sa facem un efort w/e asta pana duminica si sa gasim capacele alea, ca de luni dau comanda la nemti si pica tot dealu' nostru...te-astept cu poze la fiecare capac in parte si la surubelele aferente(as vrea sa fie originale si surubelele, ca multi le pierd si pun din alea ordinare)...nu uita sa-mi raspunzi si la ultimul PM punctual
merci.