Vand jante pentru Mercedes,Audi,Vw,Opel,Seat,Skoda second hand !!!
Dupa cum scrie si in titlu vand jante cu sau fara anvelope pentru majoritatea tipurilor de masini ! Pentru inceput voi posta cateva dintre ele ! Pentru detalii postati aici sau 0731.256.147 Alex sau ym:und_alexx@yahoo.com
Re: Vand jante pentru Mercedes,Audi,Vw,Opel,Seat,Skoda second hand !!!
Salut, ma intereseaza ultimul pret la jantele de seat pe 17 Fr(ultima poza care ai gresit cand ai urcat-o impreuna cu jantele 5x112)
Din cate stiu jantele de Fr sunt 5x100, ma intereseaza daca ai si capacelele care vin peste prezoane la ele si care ar fi ultimul pret la ele ca sa le dai si in ce stare sunt ca din poze mi se pare ca sunt cam zgariate si ca neaparat necesita o reconditionare. Ai putea te rog sa imi cantaresti o janta dintr-asta fara anvelopa sa stiu ce greutate are in kg?
Vezi ca si penultima poza sunt tot 5x100, care au fost puse pe echiparea originala Seat si pe Mk4, alea ce pret au si la fel ma intereseaza starea lor si greutatea unei jante fara anvelopa(asat daca gasesti vreun cantar la indemana)
Re: Vand jante pentru Mercedes,Audi,Vw,Opel,Seat,Skoda second hand !!!
Quote:
Originally Posted by rosu adrian
Salut, ma intereseaza ultimul pret la jantele de seat pe 17 Fr(ultima poza care ai gresit cand ai urcat-o impreuna cu jantele 5x112)
Din cate stiu jantele de Fr sunt 5x100, ma intereseaza daca ai si capacelele care vin peste prezoane la ele si care ar fi ultimul pret la ele ca sa le dai si in ce stare sunt ca din poze mi se pare ca sunt cam zgariate si ca neaparat necesita o reconditionare. Ai putea te rog sa imi cantaresti o janta dintr-asta fara anvelopa sa stiu ce greutate are in kg?
Vezi ca si penultima poza sunt tot 5x100, care au fost puse pe echiparea originala Seat si pe Mk4, alea ce pret au si la fel ma intereseaza starea lor si greutatea unei jante fara anvelopa(asat daca gasesti vreun cantar la indemana)
salut! da am gresit , rotile sunt 5x100 si ultima poza si penultima! da la rotile pe 17 de Fr am si capacele lor originale ! de cantarit nu am cu ce din pacate, dar dc cauti pe net pe undeva tre sa gasesti cat cantareste o roata originala de Fr pe 17 ! daca esti interesat de vreun model in special iti pot face o poza cu fiecare roata in parte!preturile sunt neg....o zi placuta