Re: vand cauciucuri noi pe 15
ba frate pozele astea au fost puse ianinte pe forum le-ai pus la vanzare si nu avea cum sa ajunga asa de la fan curier pentru ca cutiile erau intacte vroiam sami trimiti cativa bani inaoi un milion 2 sa pot sa le repar si sa fiu sie u multumit stai linistit ca sunt om nu sunt la prima tranzactie pe internet.putei sa ai bunul simt macar sami raspunzi al telefon si cum sa se futa 4 jante toat in cutii diferite mai putin 2 care erau intro cutie?explicami te rog?
si una din ele care e cea mai lovita a fost cu cealata in pachet cu buzele una spre cealalta si cu carton ntre ele deci nici daca o aruncai din avion nu aveai cum sai faci alea 3 lovituri pe interior,sau poate or deschis aia de la fan curier pachetul si or dat cu levieru pe ele.
SAU DACA IMI AMINTESC BINE CHIAR TU AI zis CA PE UNA A ZGARiATO LA VULCANIZARE CA A SCAPAT APARATU PE EA!SI EU CA SI OM AM ZIS NARE NIMIC CA NU SE OBSERVA.DAR DE LA O ZGARIETURA PE O SINGURA JANTA LA 4 JANTE TOATE LOVITE,IMI PARE RAU!
-ai putea fi om sa ma contactezi si sa-mi trimiti niste bani inapoi,oricum stai linistit ca nu ti el trimiteam inapoi eu "unde scuip nu ling",asta ca sa intelegio ca daca am zis ca le iau nu dau inapoi dar sincer nu ai fost corect fata de mine.Te rog sa ma contactezi si nu-i mai baga pe cei de la fan curier ,asuma-ti si tu raspundrea.
|