cum spune si titlu caut urmatoarele:
1....4 jante de aliaj 4x100 pe 15 cu tot cu cauciucuri(pt un cielo).OFER 200 euro
Eu sunt din Craiova.Astept ofertele voastre aici!
Nu pot sa ofer mai mult de 200 euro pt k nu am!
cele dupa logan sigur sunt pe 16?
mihaimarian imi plac ale tale dar cauciucurile sunt cam uzate: ofer 150 euro!Daca esti de acord suna ma la 0767718413 sa vedem cum facem pt ca eu sunt din craiova!
cele dupa logan sigur sunt pe 16?
mihaimarian imi plac ale tale dar cauciucurile sunt cam uzate: ofer 150 euro!Daca esti de acord suna ma la 0767718413 sa vedem cum facem pt ca eu sunt din craiova!
sub 180euro nu am cum sa le dau. anvelope 7,5 mm profil! aproape noi!
Arunca un ochi si la semnatura, vin la fix pe Cielo (nu freaca nicaieri)... 700 de lei cu doua gume f bune, care vin la fix (dimensiune echivalenta cu 175/70/13 cat e la Cielo)
Arunca un ochi si la semnatura, vin la fix pe Cielo (nu freaca nicaieri)... 700 de lei cu doua gume f bune, care vin la fix (dimensiune echivalenta cu 175/70/13 cat e la Cielo)
ms frum dar caut ceva cu spite!ale tale sunt prea "pline" pt gustul meu.Bafta la vanzare si o zi buna!
salut te intereseaza niste jante pe 16' 225/45/16 si fata 205/45/16 4x100
salut ma intereseaza pe mine jantele tale..poate facem o combinatie .iti dau un iphone 3g nou .....iti pot da mai multe detalii daca te intereseaza ...astept raspuns
salut ma intereseaza pe mine jantele tale..poate facem o combinatie .iti dau un iphone 3g nou .....iti pot da mai multe detalii daca te intereseaza ...astept raspuns