Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Accidente

Reply

Thread Tools
Old 09-03-09, 19:34   #16
DjDvr

Stage 3

Default Re: Trecere de Pietoni Sinaia [Morti pe capete]

Quote:
Originally Posted by eMH View Post
Urca in sus e pleonasm !!
Pacat...eu sunt din Ploiesti,si am fost zilele trecute martor la un accident pe Bulevardul Independentei. Un elev traversa pe la trecerea de pietoni de la London House si l-a lovit o femeie cu un hatch back (nu mai stiu exact marca). Era destul de rau lovit baiatul.
Mie mi se pare ca si pietonii exagereaza...de exemplu eu stiu mai multe persoane care cand vad o trecere de pietoni zic "da-l dreacu,tre' sa opreasca,ca e trecere" si trec dupa cum au chef. Eu zic ca daca pietonii ar fi mai atenti nu s-ar intampla atatea accidente...
Pietonii exagereaza clar uneori dar nici sa stai sa astepti 10 minute poate poate o fi unu binevoitor sa te lase sa traversezi! Nu stiu exact curba asta dar sunt convins ca venind cu 100km/h+ nu ai cum sa opresteti garantat nici daca ti-o semnalizeaza cu 500m inainte pt ca cei care vin tare acolo oricum nu se uita la semnu ala!
Iar daca stam sa ne uitam numai in bucuresti cati opresc la trecere ... am puta deschide un topic unde sa posteze lumea filmulete zilnic si cred ca nu ar trece 10 minute sa nu posteze cineva un film cu cate un sofer mai grabit asa care nu opreste la trecere venind cu 50km/h ca sa nu zic mai mult ...
DjDvr is offline   Reply With Quote
Old 09-03-09, 20:58   #17
eMH
2 Roti

Stage 5

eMH's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[PEUGEOT]

Quote:
Originally Posted by DjDvr View Post
cred ca nu ar trece 10 minute sa nu posteze cineva un film cu cate un sofer mai grabit asa care nu opreste la trecere

Poate unu la 10 minute sa opreasca la trecere,ca in rest,nu opreste nici dreacu,daca nu e semafor !!!
eMH is offline   Reply With Quote
Old 09-03-09, 22:25   #18
Hame

Stage 3

Hame's Avatar

Quote:
Originally Posted by eMH View Post
Poate unu la 10 minute sa opreasca la trecere,ca in rest,nu opreste nici dreacu,daca nu e semafor !!!
Era sa mor de nust cate ori pe trecere deci da... in general lumea nu prea opreste. Ma intreb daca nu eram atent o singura data ce se intampla...
Hame is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -