acel tico zdrobit a luat'o in freza la capatul strazii mele, nu se afla nimeni in masina, acolo e un teren de fotbal artificial iar tico din imagini era ultima masina din sir .... timp in care un passat venea incredibil de tare (acel teren fiind pe un bulevard) si nu a mai apucat sa ia curba, fiind destul de dificila la peste 100km/h ... si a intrat ca in branza in cateva masini, si anume : Tico, Mercedes (cobra) si o dacie parca .... tico era prima, de acolo se explica gradul de deformare.
Acum nu stiu dece de aici se poate numi masina mortii, intr'adevar nu e cea mai solida masina construita vreodata, dar ca si "fan" tico pot sa incep sa va insir mii de poze cu masini mari facute varza si sa le numesc masina mortii pe fiecare, nu ar fi corect,nu ?
Conduc tico de 3 ani si sunt foarte multumit de ea, consum redus, piese ieftine si usor de intretinut, ce sa mai zic de rca,casco, impozit
avand o anume boala a volanului in sange, am mers si foarte tare atat pe sosele cat si pe circuite, iar de-a latu ma dau de fiecare data cand am ocazia, zvonurile cu instabilitatea le pot dovedi pe toate !!! cel mai grav exemplu : am luat o bordura de pe mijlocul soselei, care nu era semnalizata undeva la 80kmh .... dece nu m-am rasturnat ??
da,intr'adevar tico din imagini a fost dauna totala, dar si acul passat'ului ramasese la 160km/h
deci eu NU o voi intitula masina mortii
toate cele bune