Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Accidente

Reply

Thread Tools
Old 02-11-08, 16:06   #1
tribaL

Stage 2

Default Tuning pe casco

Astazi am avut un mic incident soldat cu botul masinii cam avariat (bara fata, radiator aer conditionat, capota si farurile).
Masina are casco la asiban si as vrea sa-i pun faruri fk si bara aftermarket, ma poate ajuta cineva cu treaba asta ? In caz ca farurile fk sunt mai scumpe, platesc eu diferenta.
Multumesc

Last edited by tribaL; 02-11-08 at 18:07.
tribaL is offline   Reply With Quote
Old 03-11-08, 13:51   #2
gelu_r

Stage 5

gelu_r's Avatar

Default Re: Tuning pe casco

in cazul asta te intelegi cu ei sa ti plateasca reparatia si sa tio faci singur...in multe cazuri farurile FK sau orice al;te faruri de tuning sunt mult mai ieftine decat cele originale(depinde si de masina)asa ca poti iesii mai ieftin..depinde cum te intelegi cu ei..
Old 03-11-08, 15:16   #3
bmwm5
Skoda Driver

Stage 5

bmwm5's Avatar

Member of:
[SKODA]

casco iti despagubeste masina asa cum era ea,stock,partile de tuning pot costa mai mult sau mai putin si diferenta o platesti tu,plus ca dupa reparatie ar trebui sa-ti faci o noua inspectie de risc sau o anexa la polita casco in care sa incluzi elementele de tuning pe baza facturilor.
sfatul meu:intereseaza-te daca la asiban se lucreaza cu regie proprie,cere de la ei o evaluare a pieselor tale,vezi cam cat iti pot da si daca iti convine,ia banii si fa-ti masina asa cum vrei tu,ca daca o faci in regie proprie nu o sa-ti ceara facturi

My name is Beu...BomBeu!
bmwm5 is offline   Reply With Quote
Old 04-11-08, 07:27   #4
tribaL

Stage 2

Multumesc mult pentru sfaturi. Problema este ca am uitat sa mentionez cateva lucruri, radiatorul de la climatronic este putin ciobit si s-a scurs freonul si de sub masina mi-a curs un lichid asemanator apei (de undeva din zona cutiei de viteze, cativa oameni mi-au zis ca e tot freon dar eu acum nu stiu ce sa zic).
Exista posibilitatea ca suma primita de la casco sa fie mai mica decat reparatia ? Adica ei de unde stiu cat costa vopsitul unei capote ? schimbatul radiatorului de aer conditionat ?
Daca masina mai are bube pe care casco nu le gaseste dar service-ul o sa le repare, se pot cere mai multi bani dupa ?
Va multumesc inca o data si astept orice sfat.
tribaL is offline   Reply With Quote
Old 04-11-08, 07:46   #5
bmwm5
Skoda Driver

Stage 5

bmwm5's Avatar

Member of:
[SKODA]

Sa luam pe rand intrebarile:
Exista posibilitatea ca suma primita de la casco sa fie mai mica decat reparatia ? da,daca te duci la un service nesimtit care-ti umfla devizul,in mod normal,fiecare societate de asigurari lucreaza cu un numar de service-uri si le cunoaste tarifele
Adica ei de unde stiu cat costa vopsitul unei capote ? - in principiu,un element de vopsit costa vreo 6-700 ron.se aplica tot raspunsul la prima intrebare
Daca masina mai are bube pe care casco nu le gaseste dar service-ul o sa le repare, se pot cere mai multi bani dupa ? - Daca la constatarea facuta de inspectorul de asigurari au scapat anumite elemente,poti face inca o constatare in service,ulterior service-ul o trimite asiguratorului si el va da un raspuns,numai daca elementele au fost avariate in urma evenimentului respectiv
bmwm5 is offline   Reply With Quote
Old 21-02-09, 02:46   #6
kulturistu22

Stage 4

kulturistu22's Avatar

dc ai avut deja aftermarket ti le da....dc nu...nu prea ...eu am facut masina zob mai acum ceva timp si aveam faruri cu angel eyes,stopuri p led si ...le-am spart p toate...mi le-au platit ei.asta pot sp clar din exp...dar eu le aveam p masina cand am fact polita casco.
kulturistu22 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -