Quote:
Originally Posted by Hame
Wow... prin alte threaduri nu sunt asa "favoritati" tiganii.
1 la mana, am spus ca imi pare rau ca principiu, ca au murit 2 oameni. Am o problema cu tiganii de ci da, remuscarile mele nu au intensitatea normala.
2 la mana, erau camatari... recuperasera bmw-ul si aveau si 100 de telefoane in potbagaj. Crezi ca erau oameni de treaba ? Si mai ales sanatosi ? Ia sa fii intrat in vreun cunoscut ( ca sa nu zic familie ) sa vedeti cum dadeati in ei cu ce apucati, va puneati in calea ambulantei. Asa ca inainte sa spuneti altuia sa se gandeasca de 2 ori, faceti`o voi
Numa` bine
|
1. nu se zice favoritati,ci favorizati !
2. astia de la stiri exagereaza cat pot ei de mult !
3. asta cu 100 de telefoane nu o sa o cred niciodata,pentru ca cine are atatea telefoane nu le plimba cu el pe unde apuca,le tine intr-un loc,si daca se gandeste sa le mute,nu le pune pe bancheta din spate,le pune si el macar intr-o sacosa,ceva !
4. masina nu stiu cat de "recuperata" era,dar oricum,nu ma bag in privinta asta,pentru ca nu cunosc.
5. de Turcu de ce nu s-a luat nimeni ca mergea cu 180 km/h pe drumuri publice ? Daca intra ala intr-o ruda de-a ta,asa cum ai zis tu,etc,etc. ? Ala cand a auzit ca i se ia permisul,a ras ironic,si a spus ca nu il intereseaza,isi ia alta masina (Rolls Royce parca) cu tot cu sofer !
6. chiar daca erau tigani (sau nu),am inteles ca aveau afaceri legale. Si oricum... AU MURIT NISTE OAMENI !! Eu daca as fi fost la locul accidentului nu as fi putut sa stau indiferent,etc.,etc. ! Pe mine m-a lovit unu cu masina cand eram mai mic,pentru ca am traversat PE TRECEREA DE PIETONI,dar intr-adevar,am sarit cam repede,si dupa ce m-am ridicat de jos,i-am zis ca imi cer scuze. Omul m-a dus frumos la spital,si asa mai departe.
Eu zic sa nu va mai luati de ei doar pt ca sunt,sau nu sunt tigani ! Eu,de exemplu,am o problema cu ungurii,dar asta nu inseamna ca tot unguru' e rau.
Incercati sa va ganditi la ei ca la niste oameni,inainte sa va ganditi daca sunt rromi sau nu...