Eram la plimbare prin statiune.....pe langa soseaua principala...si la un moment dat.....cand intorc capul se aude un scartait puternic de frane si un sofer al unui seat cordoba a intrat intro skoda oktavia apoi a ricosat intrun logan....masinile fiind parcate......seat-ul cordoba era facut praf...skoda era busita si fata si spate..(logic) iar loganu....mai nimik...dekat pe portbagaj erau cateva denivelari....ma scuzati pentru calitate dar poza este facut cu telefonul si este facuta la distanta.....fiindca soferul seatului era foarte foarte nervos din cauza accidentului si nu miam permis sa fac poza aproape....era chiar aiurea...dupa ce omu are necazul asta eu sa ma duc sa il pozez......asa ca lam pozat dupa celalalt trotuar.........am uitat sa mentionez ca nimeni nu a patit nimic!dekat soferul cred ca sia scrantit mana.....si piciorul dupa ce a dat ditamai picioru in bara ....
....am uitat sa mentionez ca nimeni nu a patit nimic!dekat soferul cred ca sia scrantit mana.....si piciorul dupa ce a dat ditamai picioru in bara ....