05-06-08, 13:56
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE]
|
Intre racari si contesti,depasiri fara aprecierea corecta a vitezei celorlati..:(
Din pacate, cu cateva ore inainte, parcurgand acelasi segment de drum,ma intrebam si ma miram in legatura cu nivelul urias de noroc, pe care mizeaza in manevre marea majoritate a celor care circulau acolo la acea ora. Multi se bazeaza pe noroc,unii doar pe atentia si viteza de reactie a celor cativa soferi cu experienta din trafic...INSA nu totdeauna iese cum credeai..
Din fericire,a fost vorba de data asta doar de cateva table indoite...tot din fericire,sunt sigur ca pustiul ce era la volan,a tras ceva invataminte din asta...
Gold_Fm - purest form of entertainment music; Romānia Muzical - only music.
|
|
|
08-06-08, 10:03
|
|
Stage 3
|
Re: Intre racari si contesti,depasiri fara aprecierea corecta a vitezei celorlati..:(
Dap ... dar dupa cat vad nu e doar putina tabla motorul sigur are ceva si raditoru bine ca el nu a patit nimic ca in final masina se repara dar viata nu mai e nimic de facut !
|
|
|
08-06-08, 10:24
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
|
Re: Intre racari si contesti,depasiri fara aprecierea corecta a vitezei celorlati..:(
al3x..iti dai seama ca are si radiatorul ceva.. am facut eu accident la 10 km/h ca nu nimeream frana si mi-am distrus radiatoarele d'apoi asta
ontopic: accidentul cand s-a intamplat? ca printr-un mod miraculos miercuri si joi am facut tgv - bucuresti de ceva ori si n-am vazut accidentul! intr-adevar pot confirma ca sunt multi REISARI pe drumul ala! .. chiar eu am patit-o cu un 206 hdi care tragea de el sa depaseasca fiecare masina si o depasea razand, fiecare franand ca sa ii faca lui loc liber.. si cand voiam si eu sa depasesc ( ca eu chiar ma grabeam ) .. se baga el in fata mea in depasiri. Acolo singurul remediu sa nu se mai intrample d'astea e sa strice drumu ... degeaba ne vaitam noi dar si drumurile astea proaste au un factor important in protectia noastra
|
|
|
08-06-08, 11:47
|
|
Stage 3
|
Dap era normal dolb la cum a intrat in santul ala ....
Nu am priceput niciodata ideea asta daca sti bine ca nu ai masina si nu ai destul timp sa depasesti de ce o faci ? Ca sti sigur ca cel din fata o sa franeze usor ... si cel din dreapta ta o sa faca la fel ? Poate ca da ... pentru ca e ceva din instinct cand il vezi pe ala in depasire si in fata lui se aproprie ceva rapid ai instinctul sa incetinesti sa nu faca vro` prostie ... dar am intalnit multi tarani care te vad in depasire si incepe aceelereaze la randu lor ... cum frate sa faci asa ceva ? Asta e cel mai prost obicei pe care l`am intalnit ... doar cand ma vede ca depasesc atunci aceelereaza si el ... ce merita ? o frana brusca ca oricum la ce lege e in romania ... tre sa minti ca l`ai lovit pe ala din spate de si nu e vina ta ... dar ma rog !
|
|
|
08-06-08, 12:06
|
|
Stage 5
|
mda.. tot in ziua aia dar la intoarcere am intalnit un baietas cu o octavia break care tot depasea..il tinea cat de cat masina.. si la fel trebuia sa ma intorc repede ca mai aveam alte 2 curse tgv-buc de facut! si am zis sa il depasesc..drum liber... eu 160 el tare sa nu ma lase sa il depasesc, si in fata era un pod vad masina din contrasens, ma bag in spatele celui cu octavia claxonandu-l si pana la urma il depasesc dar nesimtit .. tot el facea gura!
nu stiu cum sunt altii dar eu cand vad ca sunt depasit si ca ala se chinuie sa ma depaseasca .. si daca nu e nici o masina din contrasens franez usor sa il las
|
|
|
10-06-08, 23:58
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [MACS]
|
similar am patit si eu duminica in oras...plec de la semafor..in fata unu cu un megane sedane dormea pe el..mergea cu a doua cred...dau sa il depasesc accelereaza.....accelerez si mai tare...si el la fel...in fine urma o curba la 90 grade am franat violent...a franat si prostu copiilor...am reusit sa ma bag in spate....sunt multi prosti, inconstienti si ''raceri'' pe soselele noastre in ziua de azi
|
|
|
29-07-08, 19:59
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA] [4Wheels]
|
Toti pustanii merg cu a 2-a cand vrei sa il depasesti atunci "dau si ei talpa"...ce sa le ceri daca atat ii duce capul!
|
|
|
30-07-08, 11:32
|
|
General Supervisor
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
problema accidentului asta (poate) si a multora din celelalte petrecute pe soselele patriei, pe langa inconstienta multora dintre posesorii de permis(nu-i pot numi pe toti soferi) este infrastructura.
in momentul in care ai centuri de ocolire a localitatilor, in momentul in care ai scuare, in momentul in care ai drumuri expres, in momentul in care ai(oh, vise) autostrazi, accidentele scad cu procente de 2 cifre, fara discutii, pana atunci, ne comparam cu iranul si india, nu cu tarile europei civilizate.
|
|
|
30-07-08, 11:39
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by aleks
problema accidentului asta (poate) si a multora din celelalte petrecute pe soselele patriei, pe langa inconstienta multora dintre posesorii de permis(nu-i pot numi pe toti soferi) este infrastructura.
in momentul in care ai centuri de ocolire a localitatilor, in momentul in care ai scuare, in momentul in care ai drumuri expres, in momentul in care ai(oh, vise) autostrazi, accidentele scad cu procente de 2 cifre, fara discutii, pana atunci, ne comparam cu iranul si india, nu cu tarile europei civilizate.
|
in mare parte iti dau dreptate, insa in legatura cu accidentul de mai sus, te contrazic! drumul Targoviste - Bucuresti ( .. racari..contesti..etc) este aproape de perfectiune! nu sunt denivelari, nu sunt gropi , drumul este bun si largut chiar daca are o banda pe sens! Depasiri se pot face fara probleme, daca soferul care depaseste nu este un "teribilist" si nu se avanta in depasiri riscante, deosebit de riscante!
|
|
|
30-07-08, 11:46
|
|
General Supervisor
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
de aia spusesem "poate", nu stiu cazul particular si nu ma avant in presupuneri cu titlu de certitudine.
|
|
|
11-02-10, 20:25
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW]
|
daca ai masina nu inseamna ca si stii sa o conduci la viteze mai maricele ca nu cred ca in accidentul de mai sus acela mergea doar cu 90/h
|
|
|