ieri dimineata cand m-am dus sa-mi iau tigari... ce vad...
iti e si frica sa mai parchezi masina la strada din cauza cretinilor... nu stiu cum s-a intamplat dar daca vreun pitestean de-aici stie ceva mi-ar placea sa aflu
e a ta? daca e a ta si nu sti ce sa intamplat mai zic..da asa...poate a fost accident seara si a constatat politia tot doar tre sa mai ia masinile...accidente se intampla peste tot..
nu-i a mea si stiu ca se intampla peste tot ca doar condusu' e un risc continuu. da si-n parcare sa stai cu grija ei ca vine unu ca asta si ti-o face pardaf... mi-a mai scapat o data masina la mustata (acu multi ani - aveam o dacie) de un betiv care a venit pe-aici si a ras cateva din parcare... a mea era urmatoarea pe lista) noroc ca s-a oprit exact la timp
Asta-i pe Fratii Golesti sigur, langa scoala aia In fata blocului lu var-miu. De fapt daca stau sa ma gandesc bine, tu amphetamine parca mi-ai zis mai demult ca mi-ai vazut masina pe acolo, in Pitesti, nu?
pai nu ti-am zis ca acolo stau?)) chiar la scara unde era parcata masina ta... o usa maroooo si un interfon cu ecran verde))) si butoane verzi... foarte... verzi)))