Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Accidente

Reply

Thread Tools
Old 03-01-08, 23:04   #1
MSPK

Stage 3

Unhappy Care E Treaba Cu Anexa 2 ?

Am Facut Un Accident In Buzau Eu Fiind Din Galati Si Tre Sa Ma Duc Des Din Cate Am Inteles Pe La Buzau De Acum Inainte Intai Cu Victimele Sa Si Declare Pretentiile Si Apoi Sa Aduc Anexa 2 La Asigurator Asiguratorul Nu Vrea Sa Mi Inceapa Repararea Darea Banilor........fara Aceasta Si Inca Masina Daca E Retinuta In Parcarea De La Service Pana Mi O Expertizeaza Serviceul Are Pretentii Financiare Sunt Total Habauc..poze Cu Opera De Arta Mai Incolo Dupa Ce Ma Lasa La Masina .
MSPK is offline   Reply With Quote
Old 03-01-08, 23:14   #2
MSPK

Stage 3

Default Re: Care E Treaba Cu Anexa 2 ?

Stie Cineva Numar De Tel De Pe La Politaii Din Buzau Nu Stiu Ce Sa Fac ...si M Ar Mai Interesa Cat Costa Un Sistem De Airbaguri Logan+2 Radiatoare <1 Radiator De Le Are Conditionat Daca N O Fi Praf Si Ala ...>+ Inca Altele Care Mai Sunt Pe Sub Capota Botul E Injumatatit Si Mie Ca Nu Se Incar=dreaza In Suma Care Mi O Da Asigurarea 4050 De Euro La Masina Care A Costat 7600 In Fine Asiguralile Trebuie Si Ele Sa Castige La Urma Urmei Puntea E Intacta Mi Am Luat De O Grija Accidentu S A Petrecut De Craciun Inaintea Mea A Mai Fost 1 Dupa Mine Inca Unu Cat Timp Am Dat Declaratii Au Avut Treaba En Gross Politaii..multumesc Anticipat Paetru Orice Raspuns.
Old 30-01-08, 15:06   #3
bmwm5
Skoda Driver

Stage 5

bmwm5's Avatar

Member of:
[SKODA]

anexa 2 se elibereaza daca nu a completat pe spate imprejurarile evenimentului,sau daca e un accident cu ranire de persoane
bmwm5 is offline   Reply With Quote
Old 30-03-08, 12:56   #4
danxxl
VW Driver

Stage 2

danxxl's Avatar

Member of:
[VW]

eu stiam ca anexa 2 ti- o elibereaza firma de asigurai la care ai casco.Si cu ea trebuie sa mergi la politie.
danxxl is offline   Reply With Quote
Old 30-03-08, 14:06   #5
MSPK

Stage 3

Default se poate inchide multumesc tuturor de ajutor

se poate inchide multumesc tuturor de ajutor
- Copyright 2024 4Tuning -