Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Accidente

Reply

Thread Tools
Old 16-12-07, 00:16   #1
dreaq

Stage 5

dreaq's Avatar

Default Am facut accident ... niste sfaturi va rog..

In seara asta am 'reusit' sa fac si accident...primul din cariera mea de sofer . Am derapat cu tot cu mama ABS-ului si am sarit o bordura.Avarii ,3 roti cu anvelope sunt indoite ,capace sparte,scut harjait , bascula dreapta stramba de sta roata mai in spate .

Ce e de facut acum ? Am vb la politie si cica pot sa mut masina pentru ca nu am accidentat pe altcineva si sa vin maine dimineata sa-mi dea dovada.
Acu...nush daca chiar asa e ,cel care mi-a spus nu era de la rutiera si nu am incredere.

Casco e facut la Asirom dar este pe numele tatalui meu. Imi despagubeste daca declar ca eu am fost la volan?
In contract scrie ca se despagubeste daca e altcineva la volan si are consimtamantul asiguratului dar ma gandesc sa nu fie vreo chichita de genul consimtamant scris etc...astia sunt in stare de orice.
dreaq is offline   Reply With Quote
Old 16-12-07, 01:18   #2
cipoNCE
Dacia Driver

Stage 4

cipoNCE's Avatar

Member of:
[DACIA]
Default Re: Am facut accident ... niste sfaturi va rog..

Quote:
Originally Posted by dreaq View Post
In seara asta am 'reusit' sa fac si accident...primul din cariera mea de sofer . Am derapat cu tot cu mama ABS-ului si am sarit o bordura.Avarii ,3 roti cu anvelope sunt indoite ,capace sparte,scut harjait , bascula dreapta stramba de sta roata mai in spate .

Ce e de facut acum ? Am vb la politie si cica pot sa mut masina pentru ca nu am accidentat pe altcineva si sa vin maine dimineata sa-mi dea dovada.
Acu...nush daca chiar asa e ,cel care mi-a spus nu era de la rutiera si nu am incredere.

Casco e facut la Asirom dar este pe numele tatalui meu. Imi despagubeste daca declar ca eu am fost la volan?
In contract scrie ca se despagubeste daca e altcineva la volan si are consimtamantul asiguratului dar ma gandesc sa nu fie vreo chichita de genul consimtamant scris etc...astia sunt in stare de orice.
daca ai avut accident numai cu avarii poti muta masina, o poti lua si sa pleci acasa cu ea, numai daca sunt victime nu trebuie mutata din loc... cat despre casco se poate face chiar daca e altcineva la volan. stiu pe cineva care are vreo 2 masini pe numele lu masa si alta masina pe numele lu tacsu.
atat el cat si fratisu daca nu au trantit masinile de cate 10 ori fiecare, asta numai in primul an de condus. deja is pline de kit si zeci de straturi de vopsea pe ele
si au full casco pe toate si le`o reparat, indiferent ca era el fratesu tacsu cainele sau mai stiu eu cine la volan.
trebuie doar sa platesti pentru foile alea kre le completezi pe la asigurari.
cipoNCE is offline   Reply With Quote
Old 16-12-07, 01:31   #3
dreaq

Stage 5

dreaq's Avatar

Multumesc de raspunsul prompt .... acum alta intrebare: Stiti cumva alt service autorizat Opel in Constanta inafara de Kamsas?
Nu am auzit lucruri bune despre ei si as vrea sa pot alege altceva.

O janta pe 16 mai ieftina pe unde gasesc in Cta? Accidentul nu s-a petrecut in localitate si nu am cum s-o aduc acolo.
dreaq is offline   Reply With Quote
Old 16-12-07, 12:32   #4
pHlow
4Tuning International Member

Stage 5

pHlow's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

sper sa nu ma insel dar tu poti declara accidentul unde vrei .. atat timp cat nu e si altcineva implicat. Nu te verifica nimeni. Si daca locul accidentului reprezinta o prb pt tine declara unde ti-e mai bine ..Bafta cu masina..
I am free, no matter what rules surround me. If I find them tolerable, I tolerate them; if I find them too obnoxious, I break them. I am free because I know that I alone am morally responsible for everything I do.
pHlow is offline   Reply With Quote
Old 16-12-07, 12:51   #5
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

daca ai si jantele pe casc .. ti le cumpara ei
Psycho is offline   Reply With Quote
Old 16-12-07, 15:28   #6
cipoNCE
Dacia Driver

Stage 4

cipoNCE's Avatar

Member of:
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by dreaq View Post
Multumesc de raspunsul prompt .... acum alta intrebare: Stiti cumva alt service autorizat Opel in Constanta inafara de Kamsas?
Nu am auzit lucruri bune despre ei si as vrea sa pot alege altceva.

O janta pe 16 mai ieftina pe unde gasesc in Cta? Accidentul nu s-a petrecut in localitate si nu am cum s-o aduc acolo.
daca masina este inca pe garantie, trebuie sa o repari numai la reprezentanta, daca nu poti alege tu orice service vrei unde sa ti`o repare. cat despre jante, daca nu is asigurate nu ai ce face, scoti bani de la tine, intreaba la service daca nu ti le pot reconditiona, daca nu incearca pe la dezmembrari daca vrei mai ieftine.
si cauta o masina de depanari pe la vreun service sa iti aduci masina in oras
cipoNCE is offline   Reply With Quote
Old 16-12-07, 15:52   #7
bmwm5
Skoda Driver

Stage 5

bmwm5's Avatar

Member of:
[SKODA]

1.obtine autorizatia de la politie in 24 de ore de la eveniment(altfel ti se suspenda permisul)
2.du-te la asigurator,fa constatarea.casco asigura masina nu persoana
3.daca nu ai jentile din dotarea masinii,le-ai cumparat fara sa le faci act aditional la polita,nu o sa fii despagubit
4.daca nu e accident cu raniri de persoane,poti deplasa masina

My name is Beu...BomBeu!
bmwm5 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -