04-10-10, 10:51
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad]
|
Accident DN1 joi, 30 septembrie
|
|
|
04-10-10, 13:05
|
|
Stage 5
Member of: [FORD]
|
Re: Accident DN1 joi, 30 septembrie
Cred ca despre acesta era vorba: http://www.realitatea.net/accident-g...at_752753.html
Quote:
Potrivit primelor informaţii primite de la faţa locului, accidentul s-a produs din cauza faptului că o conducătoare auto aflată la volanul unui autoturism care se deplasa pe sensul Braşov - Bucureşti nu a adaptat viteza la starea carosabilului alunecos īn urma ploii. Astfel, autoturismul a pătruns pe contrasens şi s-a tamponat frontal cu un alt autoturism care se apropia din sens opus.
Īn urma impactului, conducătoarea auto şi-a pierdut viaţa, celălalt şofer fiind grav rănit.
|
|
|
|
05-10-10, 19:17
|
|
Stage 5
Member of: [RENAULT] [SEAT]
|
Deci soferita a murit..
|
|
|
07-10-10, 14:28
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by bib_andrey
Deci soferita a murit..
|
Macar a murit vinovatul...
Ma intreb in ce masina a fost soferita...
|
|
|
08-10-10, 15:01
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [Street Gambler] [VW] [Competitor CNCA] [AUDI]
|
Quote:
Originally Posted by amphetamine
Macar a murit vinovatul...
Ma intreb in ce masina a fost soferita...
|
Aici nu imi place atitudinea ta. Chiar crezi ca e bine ca a murit? Chiar crezi ca in dimineata respectiva femeia s-a trezit cu un singur gand : " azi ma duc si intru pe contrasens pe DN1 si fac prapad!" ?! Adica, serios, chiar crezi ca a facut-o intentionat sau cu vreo urma de premeditare? E gresit sa spui: "macar a murit vinovatul". Crezi ca pa ea nu o astepta cineva acasa? Ca ca pe ea nu o va plange cineva? Ea nu a fost tot o viata?
///Alpine DVA-9965 , Micro-Precision 7.28MKIII , Micro Precision Z-170 MKIII , Brax Matrix X2400.2 Graphic Edition Chrome ,Phase Aliante SI 12 Limited, Brax X2000.2 Graphic Edition Platinum , Brax PowerCap , Aurix , STP , Dynamat , Exide PowerCell - VW Passat B6
AUDIOPIL - Echipamente Car-Audio.
|
|
|
08-10-10, 15:15
|
|
Stage 5
|
dar oare inainte sa apese pe pedala s-a gandit la ce ai zis tu mai sus?
|
|
|
08-10-10, 15:21
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [Street Gambler] [VW] [Competitor CNCA] [AUDI]
|
Dar oare cu cat putea sa mearga pe acolo? E femeie, totusi... Si nu are vreu-n bolid... Oare nu si-a pus nimeni intrebarea de ce cand ploua apa balteste pe carosabil in loc sa se scurga in lateralul lui? Poate pentru ca pe cineva a interesat din parti de inclinatia soselei. Prin afara am cautat balti si nu le-am gasit, pe drumuri de gen ... Si nu inteleg ce e asa de greu sa puna dracu o barierape mijloc pe tot DN1? Chiar nu s-au prins inca de pericolul pe care-l reprezinta acest drum? Adica pe DN1A ( pe la Cheia) nu prea am vazut accidente si ala nu e drum cu 2 benzi pe sens, nu e drum pe care sa mergi incet ( pentru ca e bine asfaltat), si totusi, nu prea sunt accidente...
|
|
|
08-10-10, 17:45
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by animalutz
Aici nu imi place atitudinea ta. Chiar crezi ca e bine ca a murit? Chiar crezi ca in dimineata respectiva femeia s-a trezit cu un singur gand : " azi ma duc si intru pe contrasens pe DN1 si fac prapad!" ?! Adica, serios, chiar crezi ca a facut-o intentionat sau cu vreo urma de premeditare? E gresit sa spui: "macar a murit vinovatul". Crezi ca pa ea nu o astepta cineva acasa? Ca ca pe ea nu o va plange cineva? Ea nu a fost tot o viata?
|
Ai inteles gresit, normal ca nu-i bine ca a murit cineva, dar in situatia asta ar fi fost mult mai urat sa moara cel nevinovat.
Deci ceea ce am vrut sa spun: macar a murit cel vinovat, nu cel nevinovat.
Si in rest, o fi fost tot o viata, dar putea sa omoare un om nevinovat prin inconstienta ei. Si eu pe Dealu Negru era s-o patesc de multe ori; acolo, sensul de urcare este cu 2 benzi si cel de coborare cu o banda. Si nu rar, cand esti pe banda 2 in depasirea unui camion, in curba, te intalnesti bot in bot cu cate un imbecil care se baga peste dubla continua pe banda ta. Odata am evitat un Accent la 1m, la viteza pe care o avea daca ma lovea, cred ca acum nu mai scriam aici.
|
|
|
08-10-10, 17:56
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators]
|
Trebuia să conducă cu simţ de răspunde. PUNCT!
|
|
|
13-10-10, 22:48
|
|
Stage 5
Member of: [Opel]
|
Sa mentionam totusi ca pe jos era ud.. si sa regretam ca inca un om si-a pierdut viata intr-un accident de masina. Dumnezeu sa`i/s-o ierte !
|
|
|
|
|